Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Ersöz’den Zaman Vurgusu

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK 2. Yarının ilk maçı olan Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ maçı hazırlıklarına başladı. 23 Elazığ FK’da Teknik Sorumlu Samet Ersöz, ikinci yarı öncesi önemli oyuncu kayıpları yaşadıklarını, kulüp olarak genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına ilave ettiklerini belirterek; “Takımımızda ligin ilk yarısında forma giyen ve takıma olumlu katkıları olan Gökhan Erdöl, Cumaali Üzüm ve Furkan Yiğit ikinci yarı bizimle olamayacaklar. Seyithan ve Şeyhmus’a gelen önemli transfer teklifleri vardı bu oyuncuları takımda tutmayı başardık. Giden oyuncuların yerine genç ve gelecek vadeden oyuncuları kadromuza kazandırdık. Ancak ikinci yarı hazırlıklarına biraz geç başladığımız için yeterli çalışma imkânı bulamadık. Bunun sıkıntısını ligde birkaç hafta yaşayabiliriz.” dedi.

*İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Ligin ikinci yarısına kendi sahalarında oynayacakları Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ maçı ile başlayacaklarını belirten Ersöz, “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak ligin ikinci yarısına başlamak istiyoruz. Ancak zorlu bir mücadele olacağını biliyoruz. Hazırlıklarımızı bu maçı kazanmak üzerine devam ettiriyoruz. Cuma gününe kadar yapacağımız çalışmalar ile bu maça hazır hale gelmenin çabasında olacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol