Öne Çıkanlar 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ

Bu haber kez okundu.

Gizem Özer, İzmir’de Ringe Çıkıyor!

HABER: YAĞMUR YILDIRIM

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 22 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan 1.Çeşme Uluslararası Elit Kadınlar Boks Turnuvası’na ilimiz adına Elazığ Belediyespor Kulübü Milli Boksörü Gizem Özer katılacak.

Elazığ Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu katılacağı turnuva öncesi ise 9  nisan tarihinden itibaren Büyük Kadınlar Milli Takım Hazırlık Kampında, turnuvaya yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Nazif Bilginoğlu 

''Sayın Belediye Başkanımızın gençliğe, spora ve özelliklede sporun altyapısına verdiği önem ile hem sosyal boyutlu hemde sportif boyutlu çok güzel, sonuçlar almaya başladı. Ayrıca tesisleşmeye  verdiği önem neticesinde yapımı devam eden ve içerisinde , ışıklandırılmalı , tribünlü, sentetik futbol sahası , kapalı spor salonu ve 20.000 m2 alanı kapsayan tartan atletizm pisti gibi bugüne kadar Elazığ’ın çok büyük bir özlemi olan bu tesisleri içinde barındıran, çok büyük bir spor yaşam kompleksi  de inşallah çok kısa zamanda tamamlanarak hizmete girecektir.  Dolayısıyla bu imkan ve çalışmalar inşallah artarak devam edecek ve sonucunda işte Gizem Özer, Aliye Demirbağ gibi bir çok milli sporcu yetiştirerek, Elazığımızı hem ulusal  hemde uluslararası bazda temsil edeceklerdir.''dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol