Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

KOVANCILARSPOR, DEPLASMANDA KAYIP

Bordo-Mavili Temsilcimiz Elazığ Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3. Grubun 9.Hafta Müsabakası'nda deplasmanda karşılaştığı grubun zayıf takımı Bismil 1936 GSK'a 3-1'lik skorla mağlup olarak ilk yarıyı mağlubiyetle kapattı.

Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3. Grup'ta 8.Hafta'yı fikstür gereği maç yapmadan bay geçen Bordo-Mavili Ekip Kovancılarspor ilk devrenin son maçında 26 Aralık Pazar günü deplasmanda Bismil 1936 Gençlik ve Spor Kulübü'ne konuk oldu.

Saat 13.00 de Bismil İlçe Stadında oynanan ve Bülent Berkay, Coşkun Ateşoğlu ve Alper Alp hakem üçlüsünün yönettiği maça etkili başlayan ev sahibi ekip 20. Dakikada Adem ile öne geçti.

Karşılaşmanın 33. Dakikası'nda Gökhan, skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın 81. Dakikası'nda Mehmet Şirin ev sahibi takımı 3-0 öne geçiren golü atı. Karşılaşmanın 90+2 dakikasında  Temsilcimizde Emrah maçın skorunu ilan eden golü attı.

Temsilcimiz Kovancılarspor ilk devreyi 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi ve 11 puanla 5.Basamak'ta tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol