Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

Levent Eriş Cezalı!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’da bir kez daha Levent Eriş dönemi başlıyor. Tecrübeli teknik adamla daha önce iki kez çalışan bordo beyazlı kulüp, Cüneyt Biçer’den boşalan Teknik Direktörlüğe bir kez daha Levent Eriş’le anlaştı. Entegre Solar Elazığspor’da görevine son verilen Cüneyt Biçer’den boşalan teknik direktörlük görevi için Levent Eriş’le anlaşmaya vardı.

Spor Servisimizi edindiği bilgilere Levent Hocanın Elazığ’a gelmesi bekleniyor. 60 yaşındaki tecrübeli teknik adam İzmirspor’da başladığı Teknik Direktörlüğünü Manisaspor, Kayserispor, Mersin İdmanyurdu, Altay, Diyarbakırspor, Samsunspor, Adana Demirspor, Adanaspor, Boluspor, Bucaspor, Elazığspor, Kastamonuspor gibi üs düzey takımlarda sürdürdü.

PFDK’DAN CEZALI!

Öte yandan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Manisaspor’un başında son maçı olan ALTAŞ DENİZLİSPOR Maçı’nda, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ceza alan tecrübeli teknik adam BC Group Ağrı 1970 Spor Maçı’nda takımın başında olamayacak… İşte o karar…

“MANİSA FK teknik sorumlusu LEVENT ERİŞ’in, 29.01.2023 tarihinde oynanan ALTAŞ DENİZLİSPOR-MANİSA FK Spor Toto 1. Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol