Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

“Yeni salonlarımızı hizmete açacağız!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, kısa sürede yeni spor salonlarını hizmete açacaklarını belirterek, “Gençliğimizin en iyi şartlarda spor yapmasına imkân sağlamak adına yaptığımız çalışmaların sonuçlarını almaya devam ediyoruz. Elazığ Atatürk stadında yapımını tamamladığımız salonlarımızı kısa sürede hizmete açarak Yaz Spor Okullarında gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, yeni stadın çok amaçlı olarak yapıldığını belirterek, “Biz bu stadı planlarken yaşayan bir stat olmasını amaçladık. Stadımızın içinde yer alan beş altı adet spor salonu kullanıma hazır hale gelmek üzere. Bu salonlarımızı farklı branşlarda hizmet etmek üzere dizayn ediyoruz. Önümüzdeki günlerde okullar tatile girecek ve gençlerimiz Yaz Spor Okullarında yeteneklerini geliştirmek üzere çalışmalara başlayacaklar. Bu yıl salon sayımızı artırarak gençlerimize çok daha iyi şartlarda çalışma imkânı sağlamış olacağız. En az üç dört bin gencimize hizmet verecek tesisleri hizmete açmış olacağız. Bu da gençlerimizin yeteneklerini geliştirme ve daha iyi şartlarda eğitilme imkânı bulmalarını sağlayacak.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol