Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Yolspor Geleceğin Yıldızlarını Seçiyor

Elazığ Amatörü’nün lokomotifi Yolspor, futbolcu seçmeleri yapıyor. Geleceğin yıldız adaylarını belirlemek adına gerçekleştirilen olan seçmeler 30 Haziran Çarşamba günü tamamlanacak.  

Yolspor kulübü yöneticileri, kendilerinin sadece bir takım olarak ligde yer almadıklarını, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada genç oyuncuları belirleyerek bunların yeteneklerini geliştirmek ve geleceğe hazırlamak konusunda önemli adımlar atan bir kulüp olduklarını belirterek “ Geçmişten günümüze kadar Yolspor olarak gerek Elazığspor’a gerek Türk futboluna çok önemli isimler kazandırdık.

Bundan sonrada genç ve yetenekli isimleri kazandırmaya devam edeceğiz.

Bunu sağlamak adına tesislerimizde düzenlediğimiz futbolcu seçmelerine gerçekten çok büyük bir ilgi ve katılım olması bizleri mutlu etti.

Hocalarımız belirlenen yaş gruplarında seçmelere katılan gençlerimizi izleyerek gerekli notlarını aldılar.

Seçmelerin tamamlanması ve gerekli değerlendirmelerin yapılmasının ardından yeni yetenekleri kulübümüze kazandırıp bunların gelişimlerini sağlamak adına gerekli çalışmaları yaptırmaya başlayacağız.” dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol