Oldukça renkli bir o kadar da çetrefilli seçim dönemini geride bıraktık.

Netice her zamanki gibi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıklarda galebe çalması oldu.

Hem Cumhurbaşkanlığı için hem de Milletvekilliği için seçmenin önüne konulan sandıklarda Recep Tayyip Erdoğan ismi öne çıktı.

Elazığ seçim sonuçlarında ortaya çıkan isimler şöyle:

Ak Parti:

  1. Recep
  2. Tayyip
  3. Erdoğan

MHP:

  1. Semih Işıkver

CHP:

  1. Gürsel Erol

*

Özellikle Ak Parti için oldukça zor olan bu seçim sürecini bilahare değerlendirecek bütün bu olumsuzluklara ve de seçmene dikte edilen aday listelerine rağmen böyle bir başarıyı elde etmenin sebeplerini yazacağız.

Uzun bir aradan sonra kalemi ele almışken yazmaya özel ve güzel şeylerle başlayalım istedim.

Sonrasında zaten gündeme dair gelişmeleri aktaracak, seçim sonrasında yeni Milletvekillerinin performanslarını takip ederek siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Özel ve güzel şeyler…

Önceki gün Özel bireylere ait özel hafta münasebetiyle Elazığ Hipodromu sosyal sorumluluk kapsamında çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Sadece ev sahipliği de değil çok anlamlı bir rehabilitasyon hizmeti sundu Elazığ’daki Özel Eğitim Kurumlarında eğitimlerini sürdüren özel bireylerimize.

300’e yakın özel eğitim öğrencisi Elazığ Hipodromunda gönüllerince eğlendiler, hem de aileleriyle birlikte.

Elazığ’da bir ilk denilecek bir etkinlikti.

Yıllardan beridir şehirde faaliyetlerini sürdüren Elazığ Hipodromu bu kez alışılmışlığın dışına çıkarak farkındalık yarattı.

Birçok kamu kurum veya kuruluşlarının düşünmesi gerekenleri eyleme geçirerek özel bireylerin gönlünü kazanan Elazığ Jokey Kulübünü ve Hipodromun başarılı müdürü Sayın Muhammet Demirçelik’i yürekten kutluyorum.

Alışılmışlığın dışına çıkıp farkındalık yarattığı için kutluyorum.

Özel bireyleri unutmayıp onlarla birebir ilgilendiği ve bu bireylerin ailelerinin gönlünü kazandığı için kutluyorum.

Birçok sosyal sorumluluk projesine tanıklık ettiğimiz bu şehirde böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıp istenildiğinde kurumlar çok güzel şeyler yapabilir düşüncesini oluşturduğu için kendilerini kutluyorum.

Yıllardan beridir bu şehirde hipodrom var ve yıllardır at yarışları yapılıyor.

Ancak kurum yöneticilerinin dar ufuklu oluşları hipodrom gibi bir kurumdan halkın haberdar olmayışına sebep olmuştu yıllarca.

Bir basın mensubu olarak bizler bile böylesine önemli bir kurumda ne gibi faaliyetlerin olduğunu yıllar sonra mevcut yönetim sayesinde öğrenmiş olduk.

Daha düne kadar hipodrom denilince hepimizin aklına atların koşturulup yarıştırıldığı, yarışlarla birlikte bahis oyunlarının oynandığı etkinlikler gelirdi.

Oysa önceki gün alanlarını özel bireylere açarak onlara rehabilitasyon hizmeti sunan Jokey kulübünün bu tür sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu ve Türkiye genelindeki Hipodromlarda özel bireylere atlı terapi hizmeti veren sayılı iller arasında Elazığ’ın da olduğunu yeni öğrenmiş olduk.

Bu haftanın engelliler haftası olması münasebetiyle çeşitli STK’lar ile ilgili kurum ve kuruluşlar alışık olduğumuz basın açıklamaları, özel bireylerimizin bulunduğu kurum ve kuruluşlara yaptıkları çeşitli ziyaretlerle günü kurtarmaya çalışarak geleneği bozmadılar.

Onların yapması gerekenleri, daha doğrusu aradaki engelleri kaldırma yönünde en anlamlı adımı "Elazığ Jokey Kulübü" ve Elazığ Hipodrom Müdür Sayın Muhammet Demirçelik attı.

Milli Eğitim İl müdürlüğünü de kendilerine paydaş yaparak şehirdeki 300’ün üzerinde özel aile ve bireylerine özel ve anlamlı bir günü yaşatan Sayın Demirçelik ve Elazığ Jokey kulübünü kutluyorum.

Gerçekleştirilen bu etkinlikten anladık ki Elazığ Hipodromundan seçmenin önüne konulan sandıklarda belirli takvimlerde yapılacak olan kupa yarışları sayesinde değil bu tür anlamlı sosyal sorumluluk projeleri ile de haberdar olacağız.

Ayrıca Sayın Demirçelik sayesinde “At sahibine göre kişner” veciz sözünü de bir kez daha tecrübe etmiş olduk.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol