Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Elazığ'a Prestij Katacak Projeye Yerinde İnceleme

Haber : Ümmühan Özbay

Elazığ Belediyesi’nin şehrin enerjisinin doğanın ritmiyle buluşacağı yepyeni bir yaşam alanı olarak inşa edeceği Batı Prestij Konutlarında inşa çalışmaları başladı.

Başkan Şerifoğulları, projenin yapılacağı sahayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Elazığ'a Prestij Katacak Projeye Yerinde İnceleme

Konuyla ilgili bir bilgi notu paylaşan Şerifoğulları: "Batı Prestij Projesi (Aşağı Demirtaş-Hankendi) Yepyeni bir yaşam alanı olarak modern ve estetik bir yaklaşımla inşa edeceğimiz, çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanlarıyla modern kent yaşamının tüm özelliklerini barındıracak olan projemizde incelemelerde bulunduk" dedi.

Elazığ'a Prestij Katacak Projeye Yerinde İnceleme

PROJE HAKKINDA

Elazığ Belediyesi’nin şehrin enerjisinin doğanın ritmiyle buluşacağı yepyeni bir yaşam alanı olarak inşa edeceği Batı Prestij Konutları, (Aşağı Demirtaş-Hankendi) Yepyeni bir yaşam alanı olarak modern ve estetik bir yaklaşımla inşa edilecek. Elazığ Belediyesi, bu projeden gelmesi planlanan ek gelirleri Türkiye’de bir ilke imza atarak kentsel dönüşüm çalışmalarına aktararak vatandaşlara 50-75 bin lira arasında teşvik amaçlı hibe kira yardımı verecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol