Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

23 Elazığ FK Ligden Çekilmek İçin Başvuru Yaptı

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği ilimizde TFF 3. Lig 2. Grup Temsilcimiz 23 Elazığ Futbol Kulübü depremlerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına ligden çekilme talebinde bulundular.

23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Samet Ersöz, başvurularını yaptıklarını ve kararı beklediklerini belirterek; “Biz depremin ardından Cuma günü ilk kez takımı topladık ve idmanlarımıza başladık.

Ancak Perşembe günü TFF’ye, depremin ardından oluşan tablo karşısında ligden çekilmek istediğimizi beyan ettik.

Bugün baktığımız da ligde, ne düşme potasındayız ne de zirve yarışı içindeyiz. Ligin ortasında yer alıyoruz. Biz başvurumuzu yaptık ve artık bu başvurumuza nasıl bir cevap geleceğini beklemeye başladık.

TFF’nin vereceği cevaba göre hareket edeceğiz. Başvurumuz kabul görürse kadromuzda yer alan oyuncularımızın ligin ikinci yarısında diğer takımlara kiralık gitmelerine izin vereceğiz.

TFF Talebimizi kabul etmez ise zaten bugünden itibaren idmanlarımıza başladık ve TFF’nin yapacağı liglerin başlaması tarihine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol