Öne Çıkanlar Elazığ ziyaret Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Bu haber kez okundu.

Akın : ''Genç Nesiller, Ülkemizin En Büyük Zenginliğidir''

Saadet Partisi olarak, daha adil ve daha kapsayıcı bir toplum oluşturmak gibi büyük bir taahhüdümüz bulunuyor.

Bizim için önemli olan, ülkemizin her bir vatandaşının yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu doğrultuda hazırladığımız politikalar, adil bir toplumun temellerini atmayı amaçlamaktadır.

Genç nesiller, ülkemizin en büyük zenginliğidir ve onların daha iyi bir geleceğe sahip olmalarını sağlamak için kararlıyız.

Gençlerimize yeni iş alanları açmak ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için projeler geliştirdik. Saadet Partisi olarak, ülkemizi daha adil bir yere dönüştürmek ve tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmaya devam edeceğiz.

Diyalog, uzlaşma ve işbirliği ruhuyla, daha iyi bir geleceği inşa etmek için elimizden geleni yapacağımıza olan inancımızı yinelemek isterim. Bu yeni eğitim ve öğretim yılının, tüm öğrencilerimize hayırlar getirmesini diliyor, Saadet Partisi olarak ülkemizin daha iyi bir yarınlara doğru ilerlemesi için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol