Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ALAN: BURADA KAYBEDEN YOK. KAZANAN ELAZIĞ

Alan’dan Başkanlık Açıklaması 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5174 sayılı TOBB kanunu gereğince 2022-2026 dönemi Organ seçimleri Koç İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için İdris Alan ve Ali Şekerdağ yarıştılar.

Saat 17.00 itibariyle sona eren seçimde son sandık açıldı.

Açılan sandıklar sonucunda Başkanlığı İdris Alan’ın komitelerinin grubu kazandı.

Başkanlığa seçilen İdris Alan açıklamalarda bulundu.

ALAN: BURADA KAYBEDEN YOK. KAZANAN ELAZIĞ

Başkan Alan yaptığı açıklamada, “Elazığlı üyelerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizlere destek veren isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 2018 Nisan ayında biz bu seçimi kaybettiğimiz zaman onun rövanşını almış olduk.

12-2. Onlar 11-3 kazanmıştı. Burada kaybeden yok. Kazanan Elazığ. Kaybetmenin ne olduğunu biliyorum.

Hepsi birbirinden kıymetli mücadele verdiler. Bizleri izleyen komite üyelerinin eşlerine selamlarımı gönderiyorum.

Kendi eşime de selam gönderiyorum. Ben 4 aydır evime gitmiyorum. 5. Komitede 99-99 eşit kalmışız. Kura çekilmiş. Onu da Yüksek Seçim Kurulu karar verecek.

Yukarıda kura çekmişler. Onu biz kabul etmiyoruz. Bu bir ekip işidir çok şükür kazandık. Hepinizden Allah razı olsun. Biz televizyon programında ‘Elazığ’ın bir aslanı var dedik’. Sorunlara çözüm üreteceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.

Elazığ’ı hak ettiği yere getireceğiz inşallah. Ben Kanal Fırat Kanal 23 canlı yayınında ben 14-0 alacağız dediğim zaman bizi tiye almışlardı. 3 komite ile kaybettik. Keşke biraz daha yüklenseydik 14-0 kazansaydık. Diğer arkadaşlarımız da kaybetmedi. Onlara da farklı gruplarda destekleyeceğiz. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz 6. Bölge teşviklerini aldık. Elazığ’ın bekleyen sorunları var. Biz milletvekilleriyle, belediye başkanımızla, valimizle birlikte sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol