Öne Çıkanlar destek İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Muhtar Özcan: Halk Eğitim Kurslarının Başlayacak 16.976 Talep Yerine Getirildi  Aksaray Gençlikspor

Bu haber kez okundu.

ANCUZ KÖYÜNÜN YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Ziyarette 2. sanayi sitesinin yapılması düşünülen Bağdere (Ancuz) Köyü ile alakalı DEVA Partisi seçim işlerinden sorumlu Yusuf Şahin, olayın yakın takipçisi olacaklarını kaydetti.

Yusuf Şahin, olayın tüm gerçeklerin görmek için Hafta sonu ancuz köyüne gideceklerini , 2.sanayi sitesi esnafları ve köylüler ile  bir araya geleceklerini aktararak, "olayın iç yüzünü görmek istiyoruz" dedi.

"KÖYLÜLER İLE OLAYIN  GERÇEKLERİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

DEVA Partisi seçim işlerinden sorumlu Yusuf Şahin; "Bölgede ki vatandaşlarla konu ile alakalı istişare yapacaklarını ve olayın yakın takipçileri olacağını söyleyerek " Elazığ da yapılması planlanan 2. sanayi sitesi ile ilgili Elazığ gündeminde son dönemde oluşan bir kamuoyu baskısı var konu ile ilgili cumartesi günü bölgeye gideceğiz ve köylüler ile olayın tüm gerçeklerini değerlendirmesini yapacağız daha sonra sanayi sitesine taşınması planlanan sanayi esnafı ile konuyu görüşerek tarafların bakış açısını görmek istiyoruz. Ardından da DEVA partisi olarak  2. sanayi sitesini ile ilgi görüşlerimizi kamuoyuna duyuracağız" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol