Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Aranan Firari Şahıs Maden’de Yakalandı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ve Maden  İlçe Jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu çerçevede ekipler, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda 3 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan A.G’nin, Maden İlçesi’nde olduğu bilgisine ulaştı. Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda şüpheli A.G gözaltına alındı. Öte yandan 2 faklı Ateşli Silahla Yaralama olayının faili olarak aranan F.E.Ç.’de Jandarma’dan kaçamadı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada;

“Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla aranan şahısların yakalanması amacıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucunda A.G. ve F.E.Ç. isimli şüphelilerin Maden ilçesinde oldukları bilgisine ulaşılmıştır. Jandarma Dedektiflerince (JASAT) ve Maden İlçe Jandarma Komutanlığınca şüpheli şahıslar takibe alınmış ve gerçekleştirilen operasyon sonucunda yakalanmışlardır. Yapılan arama sonucunda Elazığ İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından 3 Yıl 8 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.G. isimli şüphelinin üzerinde (1) adet ruhsatsız tabanca ve (8) adet mermi ele geçirilirken, 2 farklı Ateşli Silahla Yaralama olayının faili olarak aranan F.E.Ç. isimli şüphelinin üst aramasında ise (1) adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait (8) adet Mermi ele geçirilmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol