Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ Bursa Yıldırımspor

Bu haber kez okundu.

“Bana Sahip Çıksınlar!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Elazığ Güneykent Mahallesi’nde yaşayan ve küçükken geçirdiği menenjit  hastalığı nedeniyle  iki ayağının sinir damarları çalışmayan Bilal Yılmaz (44) sürekli bir iş ve akülü araca ihtiyacı olduğunu belirterek şehrin ileri gelenlerinden yardım istedi…

Dışarıya koltuk değneklerinin yardımıyla çıkabildiğini belirten Bilal Yılmaz, “Sürekli çalışacağım bir iş ve günlük işlerimi halletmek adına 3 tekerlekli bir akülü sandalyeye ihtiyacım var. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. Bana sahip çıksınlar." dedi.

 3 YAŞINDA MENENJİT HASTALIĞI GEÇİRDİM

Maddi imkansızlıktan ötürü akülü tekerlekli sandalye alamadıklarını dile getiren Yılmaz; “1978 doğumlu çocukluğumdan beri engelli bir kişiyim. Lise tahsilimi bitirdikten sonra annem babam hasta olduğu için onlarla uğraşmak zorunda kaldım.  Onların yanındaydım. Anne ve babam vefat etti. Şu anda yalnız yaşıyorum.  Rahatsızlığım üç yaşında ben çocuk felci hastalığı geçirdim. Ateşli bir hastalıktı. Tabii köylük bir yerde olduğu için onlar o anda müdahale edemediler. Aradan böyle bir iki ay geçtikten sonra hastaneye getirmişler. Felç geçirdiği için ayak sinir damarları çalışmıyor yani. Belimden aşağı.” Dedi.

 BÜYÜKLERİMİZDEN İSTEDİĞİM SÜREKLİ ÇALIŞACAĞIM BİR İŞ VE GÜNLÜK İŞLERİMİ HALLETMEK ADINA 3 TEKERLEKLİ BİR AKÜLÜ SANDALYE

Günlük işlerini halletmekte zorlandığını ifade eden Yılmaz; “İŞKUR'dan bizi buraya yolladılar.   6 aylığına çalışmaya başladım. Büyüklerimizden istediğim sürekli çalışacağım bir iş ve günlük işlerimi halletmek adına 3 tekerlekli bir akülü sandalyeye ihtiyacım var.  Çünkü koltuk değnekleriyle gidip gelmek sıkıntı. Nereden baksan iki yüz metre bir yol var. Gidip gelirken sıkıntı yaşıyorum. Otobüslere inip binmek sıkıntı. Sizden ricam ilimizin ileri gelenleri veya hayırseverler ya da Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğlu'ndan ya da ne bileyim yani ileri gelen iş adamlarından bir akülü sandalye istiyorum. Özellikle üç tekerlekli olması benim için çok daha avantajlı Hani bir market, bir ekmek almaya biz işte ufak tefek şeyler karşılamak için. Benim için çok iyi olurdu.”

SÜREKLİ İŞ İSTİYORUM

“Ben sürekli bir iş istiyorum. Böyle beş aylık, altı aylık yani şimdi ben altı ay sonra ne yapacağım.”diyen Yılmaz; Vali ve Elazığ Belediye Başkanı’na çağrıda bulunarak; “Rüstempaşa Mahallesi’nde bulunan evim deprem nedeniyle hasar aldı. Yıkıldı, yerine yenisi de yapılmadı. Şuan TOKİ’lerde oturuyorum. Aldığım 3000 TL engelli maaşı.  Ay sonra ne yapacağım bilmiyorum. Elektriği, aidatı ve su derken masraflar artıyor. Hele bu pahalılık döneminde. Yani ben bu halde ne yapabilirim? Yani pazarcılıkta çalışamam. Gidip hamallık da yapamam. Kazma kürek işi de yapamam. Benim isteğim engelime göre sürekli bir iş. Allah razı olsun devletimiz altı aylığına bizi çalıştırıyor ama altı ay sonra ne olacak? Ben şehrin ileri gelenlerinden, hayırseverlerimizden, iş adamlarımızdan, destek bekliyorum. Bana sahip çıksınlar.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol