Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

Başkan Koca, Fırat Gazetesini Ziyaret Etti

gazeteleri İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz M. Nafiz Koca Fırat gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Koca’yı Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Semih Erdem ağırladı. Ziyaret sırasında ikili hem Elazığ özelinde hem de Elazığ basını özelinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Erdem: Elazığ basını birlikte çok daha güzel ve güçlü

Ziyaret sırasında FHGC Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Semih Erdem de “Gazetecilerin bir arada olması ve birbirlerine karşı nezaketli tutumlar gerçekleştirmesi son derece güzel. Bu nezaketli davranışı ortaya koyduğu  ve yeni yerimizi tebrik etmek adına yoğunluğu arasında bizlere de zaman ayırdığı için refikimiz Nafiz Koca beyefendiye teşekkür ederim. Elazığ basını birlikte çok daha güçlü ve güzel” dedi.

Koca: mekânlar çalışanların iş verimi açısından önemli

Burası Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı, Günışığı ve Yeni Ufuk gazeteleri İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ise “ Bugün refiklerimizden Fırat gazetesini yeni yerinde ziyaret etmek için buradayız. Değerli başkanımız büyüğümüz Semih abiye ve çalışanlarına hayırlı olsun temennilerinde bulunmak istedik. Tabi mekânlar önemli. Hem çalışanların iş verimi açısından hem de işveren açısından önemsiyoruz. Gerçekten çok güzel bir mekân burası ve son derece huzurlu bir ortam olduğunu da görüyorum. Bu mekânda da başarılar diliyorum” dedi.

Koca: Elazığ basını da can çekişir hale geldi

“Refikimizi ziyaret etmişken basının sıkıntılarına da değinmeden geçemeyelim” diyen Başkan Koca; “ Elazığ basını da malum Türkiye’deki tüm basın gibi can çekişir noktaya geldi. Özellikle resmi ilanlardaki düşüş baya olumsuz etkiledi. Bununla alakalı olarak esasında gazete sahiplerinin, bir araya gelerek birlikte yol haritası çıkararak, bu duruma da bir çözüm getirmeliyiz. Şöyle ki ne yazık ki bazı resmi kurumlar, zaman zaman genelge çıkararak bir takım ilanlar çıkması gerekirken ilana çıkmadan hareket ettikleri an yerel basına darbe vurmaktalar” dedi.

Koca: Resmi ilanların sağlıklı yansımasını sağlarsak basına can suyu oluruz

Resmi ilanların sağlıklı bir şekilde yerel basına yansıması adına neler yapılabileceğine de açıklık getiren Koca; “Bu konuda resmi kurumları önümüzdeki günlerde Semih başkanımız ve diğer iki vasıflı gazetenin de temsilcileri ile de ziyaret ederek, bu konudaki yasal dayanağı olan kanun maddelerini ortaya koyarak, doğrudan temin yoluyla hareket etmemelerini ve ihaleleri direkt olarak Basın İlan Kurumu üzerinden yerel basına yansıtmaları gerektiğini talep edeceğiz. Bunu başarabilirsek basına bir nebze can suyu vermiş olabiliriz. Bu konuda da gazete sahiplerinin bir adım atması gerekiyor. Ben tekrar yeni yerinizde güzel ve başarılı görevler ifa etmenizi diliyor ve bir kez daha hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı. Sonrasında Fırat gazetesi ailesi ile de bir hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol