Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

Başkan Koca :"Gün Kenetleme Günüdür"

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca,Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyulduğunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gönül gönüle olmanın yaraları saracak derecede önemi bulunduğunu ifade ederek, Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni etti.

Millet Olarak 6 Şubat'ta yürekleri dağlayan çok büyük depremlerle sardık diyen Başkan Koca, mesajında şunları kaydetti; Yaşanan asrın feleketi sonrası depremide Yüce Allah bu Mübarek gecede yapılan bütün yardımları kabul etsin, Yüce rabbimiz bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Hassas ve sorunlu dönemeçlerden geçtiğimiz şu günlerde Mirac-ı Nebi'ye hürmeten, kırılan kalpleri onarmak, yıkılan köprüleri yeniden kurmak, unuttuklarımızı bir daha hatırlamak, kaybettiklerimizin peşine düşmek yapmamız gereken vazifelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta depremden etkilenen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm islam aleminin Miraç kandili mübarek olsun." Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol