Öne Çıkanlar yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HALK EKMEK FABRİKASI'NDA ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, fabrikanın açılmasında kararlı olduğu, bu konuda yer belirlenmesi konusunda çalışmaların hızlandırılması talimatı verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisine önergesi verilen ve havale edildikten sonra hukuk komisyonunca kabul gören Halk Ekmek Fabrikası kurulması maddesi, mecliste kabul edildi.

Belediye kaynaklarından edinilen bilgilere göre Elazığ Belediyesi tarafından kurulacak olan Halk Ekmek Fabrikası’nın kapasitesi şehrin ihtiyacına göre belirlenecek.

Fabrikanın kurulmasıyla ilgili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kararlı ve istekli olduğunu belirten yetkililer, fabrikanın nerede yapılacağıyla ilgili araştırmanın sürdüğünü dile getirdi.

Fabrikanın Elazığ Belediyesi veya iştirakli şirketlerden biri adına kurulacağını aktaran yetkililer, bu konudaki çalışmaların Başkan Şerifoğulları tarafından takip edildiğini belirtti.

1984 yılında Elazığ’da belediye tarafından kurulan Halk Ekmek Fabrikası, 2010 yılında çeşitli sebeplerle kapanmıştı.

Halk Ekmek uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 40 yıldır, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ise 30 yıldır uyguladığı bir proje.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol