Öne Çıkanlar teşekkür GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları; Muhtarlar, Esnaflar Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Gönül belediyeciliği ilkesi gereği hareketle Elazığlıların gönüllerinde samimi bir yer edinerek hizmet ve eser üretmeye devam eden ve Elazığ’ı emin adımlarla geleceğe taşıyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SARAYATİK VE ÇARŞI MAHALLELERİNİN MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Şerifoğulları bu kapsamda ilk olarak Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu ve Çarşı Mahalle Muhtarı Ahmet Aytaç’ı ziyaret etti. Mahalleler hakkında Muhtarlar Şahinoğlu ve Aytaç’tan bilgiler alan Başkan Şahin Şerifoğulları, muhtarlara çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

“BAŞKANIMIZ, SÜREKLİ HALKLA İÇ İÇE VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, daha sonra Sarayatik Mahallesi ve Çarşı Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek yakından ilgilendi.
Başkan Şerifoğulları’na yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar; “Sayın Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nı mahallelerimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Başkanımız, sürekli halkla iç içe ve vatandaşların taleplerini dinliyor. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nı seviyoruz. Kendileri, Elazığ için güzel projelere imza atarak, şehrimizin gelişimi için çalışıyor.” ifadesinde bulundular.

“MAHALLE AYRIMI GÖZETMEDEN, ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”
Temaslarının ardından değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Aziz şehir Elazığ’ımız ve kıymetli hemşehrilerimiz için hizmet ve eser belediyeciliğini sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kutlu yolda en büyük gücümüz, hemşehrilerimizin bizlere vermiş olduğu destek. Bu desteklerle yolumuzda emin adımlarla ilerleyerek, Elazığ’ın bugününü ve geleceğini şekillendirmek, vatandaşların yaşam kalitesine değer kazandırmak ve insanı merkeze alan belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle ayrımı gözetmeden ilk günkü aşkla, şehrimizin her köşesine hizmet götürüyoruz. Bugün, Sarayatik ve Çarşı Mahallelerimizde hem kıymetli muhtarlarımız hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösterdiğimiz gibi, çözüm ortağımız muhtarlarımızla da buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol