Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları, Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Personelleri İle Bir Araya Geldi

Elazığ’ı geleceğe taşıyan yatırımları hayata geçirerek hizmet ve eser belediyeciliğini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞerifoğullarıElazığ Belediyesi personelleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
Başkan Şerifoğulları bu kapsamda, Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltı programında buluştu. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, birim müdürleri ve personellerin katıldığı buluşmada Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a yaptıkları hizmetler nedeniyle çalışanlara teşekkür etti.

“PERSONELLERİMİZLE BİRLİKTE EL ELE, OMUZ OMUZA VEREREK MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ”
Programın ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Göreve geldiğimiz günden günümüze kadar aziz şehrimiz Elazığ’ımız için gerçekleştirdiğimiz yatırımlarda, çalışmalarda siz kıymetli personellerimizin alın teri, emeği var. Elazığ’ımızı geleceğe taşıyabilmek adına, değerli hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri gerçekleştirebilmek adına personellerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeden gayretle çalışıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz, büyük bir aileyiz. Şehrimizdeki eksikliklerin giderilmesi noktasındaki gayretleri birlikte ortaya koyuyoruz. Sizler de ilk günden itibaren bizlere destek veriyorsunuz. Şehrimize, meydanlar, yer altı otoparkları, kütüphaneler, sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmaları, hizmete açtığımız yeni yollar, fuar merkezi, altyapı yenileme projesi gibi altyapıdan üstyapıya, kültürden spora ve her ihtiyaca yönelik birçok kıymetli eseri kazandırdık. Bizler bu önemli yatırımları sizlerle birlikte el ele, omuz omuza vererek gerçekleştirdik. Sizlerin bu gayreti neticesinde bizim de hem maaşların hem de çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve maaşlarınızın bir gün bile ötelenmemesi noktasında talimatlarımız var. Bundan sonra da şehrimizin gelişimi adına çok güzel işler yapacağız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi biz, güçlü ve büyük bir aileyiz.” ifadesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol