Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları, Yeni Yol Çalışmalarını İnceledi

Ataşehir-Hicret Mahallerini Güney Çevre Yolu'na bağlayan 35 metre genişliğinde, 2500 metre uzunluğundaki 4 gidiş, 4 geliş olmak üzere 8 şerit olarak hizmete sunulacak yeni imar yolunun 1 km’lik kısmı tamamlanarak hizmete sunulurken, yolun 1.5 km’lik kısımda ise temel altı serim çalışmaları devam ediyor.

Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne akıcı ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla 8. Kolordu Kışlası içerisinden geçen 1.200 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki yeni yol çalışmaları kapsamında ise 900 metre uzunluğundaki açık kanalın 2x2000’lik beton borularla kapatılmasının ardından dolgu çalışmaları tamamlanarak asfalt serimine başlandı. 

8. Kolordu Kışlası içerisinden geçen yol üzerindeki 320 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğindeki köprü inşası ve askeri saha içerisindeki yol imar sınırına 1.500 metre uzunluğundaki duvar örüm çalışması da tüm hızıyla devam ediyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şeifoğulları her iki yol çalışmasının tamamlanmasıyla şehit içi trafik akış hızı ve konforuna önemli ölçüde katkı sağlanacağını ifade ederek, çalışmaların süratle tamamlanarak yolların hizmete sunulacağını kaydetti. 

ÇOCUKLARDAN ŞAHİN ABİLERİNE YOĞUN İLGİ

Başkan Şerifoğulları’nın çocuklara olan hassasiyeti, minklerin yoğun sevgisiyle karşılık buluyor.

Başkan Şerifoğulları, yol çalışmalarına ilişkin incelemeleri sırasında hem mahalle sakinlerinin hem de çocukların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Şerifoğulları, hediyeleriyle de minikleri mutlu etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol