Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI PERİLER EVİNDE KAYBETTİ KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

BEYHAN SAĞLIK OCAĞINDA DOKTOR YOK!

Beyhan Aile Sağlığı merkezinde görevli doktorun tayinini çıkmasının ardından beldenin 15 gündür doktorsuz olduğu iddia edildi.

15 GÜNDÜR DOKTOR YOK! Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Beyhan Aile Sağlığı merkezinde görevli doktorun tayinini çıkmasının ardından beldenin doktorsuz olduğunu iddia eden Beyhanlı vatandaşlar durumu birçok kez Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne ilettiklerini ama bir türlü sonuç alamadıklarını belirttiler.

"SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ BEYHAN'A HEP DUYARSIZ" 15 gündür Aile Sağlığı Merkezinin doktorsuz olduğunu belirten vatandaşlar; "Beldemizde bir sağlık ocağı var ancak kapısına kilit vuruldu, çünkü doktor yok.

15 gün önce burada görevli doktorun tayini çıktı ve doktorsuz kaldık. Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne birçok kez konuyu ilettik ama bir türlü sonuç alamadık.

Zaten Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri söz konusu Beyhan Beldesi olunca hep duyarsız kalmakta.

Geçtiiğimiz aylarda diyaliz hastalarımızın tedavisinin nakili için araç tahsis edilmesinde defalarca konuyu kendilerine ilettik.

Ama hep duyarsız kaldı yetkililer. Sağolsun Sayın Valimiz Ömer Toraman devreye girdi ve nakil aracı tahsis edidi. Ve yine bir sağlık olayı yine sağlık il müdürlüğü duyarsız.

Özellikle beldemize doktor atamasının yapılması konusunda Elazığ Valimiz Ömer Toraman ve Milletvekillerimizden yardım bekliyoruz." açıklamasında bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol