Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

“Bu Şehrin Evladıyım!”

Abbas Nebioğlu, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette Elazığ gündemi ile ilgili Gazetemiz İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca’yla bir süre sohbet eden Kastamonu Tabipler Odası Üyesi Elazığlı Hemşerimiz Uzman Doktor Fatih Kızılkaya fırsat buldukça Elazığ’a gelip yakından takip ettiği yerel basının değerli temsilcilerini ziyaret ettiğini söyledi.

*TIP FAKÜLTESİNİ 2008 YILINDA ELAZIĞ’DA TAMAMLADIM.

Ziyarette tahsil hayatı ve mesleğe geçiş süreci ile ilgili bilgiler veren Uzman Doktor Fatih Kızılkaya “1984 Elazığ doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Elazığ’da tamamladım.

Daha sonra 2002-2004 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde eğitim gördüm.

Daha sonra Tıp Fakültesinin kalan kısmını Fırat Üniversitesi’nde 2008 yılında tamamladım.

Mecburi hizmet kapsamında Niğde’de, Düzce ve Erzurum’da çalıştım. 6 ayda Karakoçan Devlet Hastanesi’nde çalıştım. 2012 yılında Pamukkale Üniversitesi Aile Hekimliğini kazandım. 2016 yılında da uzman hekim olarak tamamladıktan sonra Kastamonu, Abana İlçe Devlet Hastanesi’ne atandım.

2016 Ağustos ve 2017 yıllarında da Siirt 3.Komando Tugayı’nda askerlik hizmetimi Tabip Teğmen olarak bitirdim ve askerlik dönüşünde Kastamonu’da Aile Hekimi Uzmanı olarak çalışmaya devam ediyorum.”dedi.

* “YAKINDAN TAKİP ETTİĞİM YEREL BASINIMIZIN DEĞERLİ TEMSİLCİLERİNİ ZİYARETE GELDİM.”

Başka şehirde yaşamasına rağmen memleketi ile ilgili gelişmeleri yerel basından yakından takip ettiğini ifade eden Fatih Kızılkaya “Bugün buraya Kastamonu Tabipler Odası Üyesi olarak Gazetenizi ziyarete geldim.

Çok memnun oldum. Neticede buranın evladıyız. Aile ziyaretlerimin yanısıra Sivil Toplum Kuruluşlarını ve yakından takip ettiğim yerel basınımızın değerli temsilcilerini ziyarete geldim.” diye konuştu.  

*“MEMLEKETİMİZİN DERTLERİYLE DE DERTLENİYORUZ. “

Elazığ basınından övgüyle bahseden Uzman Doktor Fatih Kızılkaya,  doğduğu toprakların dertleriyle dertlendiğini ancak ileriki süreçte çözüm önerileriyle her türlü desteği vereceğini belirterek; “Elbette yerel basınımızı yakından takip ediyorum. Elazığlı olmamız hasebiyle biz farklı şehirlerde de yaşasak hem yaşadığımız şehri hemde doğduğumuz memleketin gelişmelerini takip ediyoruz. Tabiki memleketimizin dertleriyle de dertleniyoruz. Belki şu aşamada çözüm önerilerimiz olmayabilir ama.  Memleketime atandıktan sonra ilgili ve yetkili kişilere aktararak çözüm noktasında yardımcı olup her türlü desteği veririz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol