Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Can: Türkiye'nin Dört Bir Yanında Projelerimiz Var

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı ve aynı zamanda Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi Köşe Yazarlarımızdan Yücel Can, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti.

Ziyarette Gazetemiz köşe yazarlığını yapmaktan büyük memnunluk duyduğunu belirten, Yücel Can 2002  yılından beri Günışığı ve Yeni Ufuk gazetelerinde köşe yazılarını heyecanla yazdığını ifade etti.

"43 İLDE HİZMET EDEN KURULUŞUYUZ "

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can, Türkiye de 43  İlde hizmet eden bir kuruluş olduğunu aktararak; "Öncellikle ben İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı olarak, şunu söylemek istiyorum Bizler,  Türkiye de 43  İlde bulunan ve bu 43 ilde  hizmet eden bir Sivil Toplum kuruluşuyuz, İdareci ve Bürokratlar birliği olarak,  Türkiye'nin dört bir yanında geleneksel çocuk oyunları, dost meclisi konferansları, elini sen tut, kardeşlik sınır tanımaz,  gibi projeler var" dedi.

"AMACIMIZ HİZMET"

Yücel Can Derneklerini temsil etmek adına Ankara da Cuma günleri ihtiyaç sahipli insanlara yardım ve hizmet ettiğini söyleyerek;  “Bizler her Cuma Ankara Keçiören de ekmek ve su dağıtıyoruz, bunun yanında engelli şehit ailelerine yardım ediyoruz. Yardıma muhtaç insanlara öncelik vererek hizmet ediyoruz" diye konuştu.

"HERKES ELEŞTİRİLERİNDE SINIR TANISIN"

Ülke gündemi ve seçim çalışmalarına da değinen Yücel Can, Türkiye'nin seçim dönemine girdiğini ve yapıcı eleştirilerde bulunması gerektiğini vurgulayarak;  “Türkiye de seçim süreci başladı, Eleştirmek güzel, ama yapıcı eleştirilerde bulunalım, ve herkes eleştirilerde sınır tanısın, ve tahhamülkar olsunlar, eğer bizler birlikte güçlüyüz ruhuyla hareket edersek, neyin doğru neyin yanlış olduğunun kanaatına varmış oluruz. Kısaca Türkiye'nin bundan sonraki, yerinin güçlü olması lazım. " ifadelerini kullandı.

"HER AYIN 23'NDE ELAZIĞ'LI OLMAYALIM"

Son olarak Elazığ'da bazı anlayışların değişmesi gerektiğine vurgu yapan Yücel Can, "Bizim Elazığımızın plakası 23, yani bizler her ayın 23'nde Elazığlı oluyoruz, örneğin Harput'a kar yağdırıyoruz, kömürhan köprüsünden geliyoruz, Ağustos böceği gibi bir şeyler yapıyoruz. Peki, neden 29 gün Elazığlı olmuyoruz da her ayın 23'ne özel bir şeyler yapıyoruz, bunu doğru bulmuyorum, bu anlayışımızın bence değişmesi lazım" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol