Öne Çıkanlar yerelhaber toki kentsel dönüşüm can kaybı yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığdanhhaberler haber

Bu haber kez okundu.

DEMİRBAĞ; “HÜKÜMETİMİZ, ÇOK ÖNEMLİ VE GÜZEL ADIMLAR ATIYOR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliğine bağlı sendikaların başkanları ile bir araya geldi.

Kongrelerde yeni ve yeniden seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Demirbağ, Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ve yönetimiyle, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN BAHŞİ; “MİLLETVEKİLİMİZ HER ZAMAN MEMUR-SEN’İN YANINDA”

Milletvekili Demirbağ’ın her zaman Memur-Sen’in yanında olduğunu belirten Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; “Memur-Sen ile sürekli olarak diyaloğu olan, sorunlarımızı her zaman dinleyen değerli Milletvekilimiz Sayın Zülfü Demirbağ, geçtiğimiz süreçte kongrelerini tamamlayan, yeni ve yeniden seçilen şube başkanlarımıza ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Mevcut kamu çalışanlarıyla ilgili sayın vekilimizin aracılığıyla teşekkürde bulunmak istiyorum. Sözleşmeli kamu çalışanlarının kadroya geçirilmesi konusu ile EYT açıklamasıyla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Asgari ücret zammı da çalışan kardeşlerimizi mutlu etti. Aynı oranda yapılacak zamla kamu çalışanlarımız da mutlu olacaktır.” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “ASGARİ ÜCRETİN ARTIŞINDAN EYT’YE KADAR ÇOK GÜZEL ADIMLAR ATILDI”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde AK Parti Hükümeti’nin asgari ücretin artışından EYT’ye, dar kesimli vatandaşlara kadar çok önemli adımların atıldığını ifade ederek; “Memur-Sen’e bağlı şubelerde yeni başkan olan arkadaşlarımız oldu. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah el birliğiyle ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunuruz. Asgari ücretin artışından EYT’ye, dar kesimli vatandaşlarımıza desteklere kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde çok güzel adımlar atıldı. Yine bütün kesimlere yönelik vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyecek adımları Hükümetimiz atmaya devam edecektir.” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “YENİ GELİŞMELERLE BİRLİKTE ÇOK DAHA AYDINLIK BİR GELECEK ÜLKEMİZİ BEKLİYOR”

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin keşfettiği toplam doğalgaz miktarının 710 milyar metreküp olduğunu ve keşfin bugünkü hesaplama ile ekonomik değerinin yaklaşık 1 Trilyon Dolar seviyelerinde olduğunu müjdelemişti. Milletvekili Demirbağ yeni gelişmelerle birlikte Türkiye’yi çok daha aydınlık bir geleceğin beklediğini vurgulayarak; “Yeni gelişmelerle birlikte çok daha aydınlık bir gelecek ülkemizi bekliyor. Enerji konusunda çok güzel müjdeli haberler verildi. Ülkemizin gelişimi devam edecek. Enerji noktasında atılacak adımlarla birlikte, dışarıya enerji bağımlılığından da kurtulmuş olacağız inşallah. Bütün bu alanlarda dünyanın gözü Türkiye’mizde ve savunma sanayimizde. Haliyle dün biz ithal eden bir ülkeyken bugün ihraç ülke eden duruma geldik.” ifadesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol