Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

DOLANDIRICILIK

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, bir internet alış-veriş sitesi üzerinden oluşturduğu sahte hesapla vatandaşların satışa çıkartmış olduğu 2. el cep telefonlarını almak bahanesiyle onlarla buluşan, daha sonra bir bahaneyle ikameti olduğuna inandırdığı ve daha önceden belirlediği binaya girerek müşteri dışarda beklerken binanın diğer kapıdan telefonla birlikte kaçarak dolandırıcılık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; farklı tarihlerde olmak üzere bahse konu dolandırıcılık yöntemiyle yaklaşık piyasa değerleri toplam 10.000 ₺ olan 5 adet cep telefonunu çalan şüphelinin V.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve belirlenen ikametinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

20’si hırsızlıktan olmak üzere toplam 28 suç kaydı olduğu belirlenen V.A., tamamlanan işlemlerinin ardından 03.01.2021 günü adli mercilere sevk edilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
DOLANDIRICILIK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol