Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Durağa Asfalt Yapılmasını İstiyorlar

ÖZEL  HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ Doğukent Mahallesi'nde otobüs durağı çevresinde yaşayan bina sakinleri, durak alanında oluşan toz nedeniyle asfalt yapılması için yetkililere seslendiler.

Gazetemiz WhatsApp İhbar Hattına gelen ihbara göre, Doğukent  Mahallesi   4576 sokakta minibüs durağının toprak oluşu vatandaşlara zor günler yaşatıyor. Durak alanından iyileştirme çalışması yapılmasını isteyen çevre sakinleri acil çözüm bekliyor.

KAPI VE PENCERELERİMİZİ AÇAMAZ OLDUK

Durakta giriş-çıkış yapan araçların geride bıraktığı toz bulutundan dolayı kapı ve pencerelerini açamaz duruma geldiklerini ifade eden vatandaşlar yaz aylarında toz, kışın ise yağmurlu havalarda oluşan çamur nedeniyle zorluk çektiklerini belirttiler.  Toz-toprağa karşı hiçbir önlem alınmamasına tepki gösteren çevre sakinleri, "Otobüslerin gidiş- gelişinde  toz-toprak çevreye yayılıyor. Çevredeki evler de bu durumdan olumsuz etkileniyor. Ev ve işyerleri de toz-toprak içinde kalıyor. Kapı ve pencerelerimizi açamaz olduk. Astım hastaları da bulunmaktadır, bu nedenden dolayı dışarı bile çıkamıyorlar. Yetkililerden durak alanının asfalt yapılmasını istiyoruz." dediler.

YETKİLİLERDEN İSTEĞİMİZ BİR AN ÖNCE YAPILMASIDIR

Gazetemiz aracılığıyla yetkililere seslenen mahalle sakinleri acilen çözüm istediklerini belirterek, "Kış aylarında çamur deryasından, yaz aylarında tozdan geçilmiyor. Yetkililerden isteğimiz bir an önce yapılmasıdır."ifadelerini kullandılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol