Öne Çıkanlar 2023 İFLASIN EŞİĞİNDE DUA BEKLİYOR STK Temsilcileri Bakan Soylu İle Görüştü Defterdarlık Binası Hizmete Açılıyor

Bu haber kez okundu.

Eka Danışmanlık’tan Vip Hizmeti!

Elazığ’da sertifikalı eğitim kapsamında faaliyet gösteren EKA Eğitim ve Akademi Eğitim Kurum Müdürü ve eğitim koordinatörü kurumları ve kurumlarının faaliyet alanları ile ilgili bilgiler verirken VIP hizmet verdiklerini aktardılar.

EKA Danışmanlık olarak yaklaşık 6000 dalda sertifikalı eğitim verdiklerini belirten Kurum Müdürü Vildan Duman: temel amaçlarının insanlara daha kolay bir şekilde istedikleri meslek dalında nitelikli hizmet alabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Şu anda 6 Bine yakın meslek dalında sertifikasyon danışmanlığı yaptıklarını aktaran Kurum Müdürü Vildan Duman şunları aktardı: bir çok meslek dalında kurumumuzdan Danışmanlık hizmeti alan kursiyerlerimizi sertifikalandırıyoruz. Yaklaşık 6 Bine yakın meslek dalında VIP hizmet veriyoruz.

KALFALIK USTALIK VE USTA ÖĞRETİCİLİĞİ

Özellikle Güzellik Uzmanlığı, Aşçılık, yaşlı bakım hizmetleri ile alakalı ciddi orandan gelen talepleri VİP şekilde karşılıyoruz. Bu meslek gruplarının kalfalık, ustalık ve usta öğreticilik belgelerini MYK onaylı şekilde EKA olarak bizler veriyoruz.

BELGE SÜRESİ ÖĞRENİM DURUMUNA GÖRE

Kurumlarından danışmanlık hizmeti alanlara verdikleri belgelerin sadece ülkemiz sınırları içerisinde değil, yurt dışında da geçerli olduğunu kaydeden Kurum Müdürü Duman şunları söyledi: ruhsat onayları bizim verdiğimiz belgelerle alınabiliyor. Ayrıca belgelerimiz yurtdışında da geçerli. 28. Madde onaylı ve 3308 kapsamında kişi yurtdışında da oturum alabiliyor 4 yıldan beri hizmet veren bir eğitim kurumuyuz. Belge süresi Öğrenim durumlarına göre değişiyor. yurtdışı işlemlerinde transkrip, Akreditasyon ve çeviri hizmetleri de vermekteyiz.

Ziyaretlerinde Eğitim koordinatörü Gizem Tanrıverdi ise yurt dışına çıkacakların vize işleriyle de kendilerinin ilgilendiklerini söyledi.

TANRIVERDİ: MESLEKİ BELGELENDİRME YAPIYORUZ

Eğitim koordinatörü ve danışman Gizem Tanrıverdi şunları aktardı: Biz kurum olarak 6 bine yakın mesleki alanda belgelendirme yapıyoruz. Yani mesleğinizi belgelendiriyoruz. Aklınıza gelecek her iş dalında mesleki belgelerimiz mevcut. Genel olarak yurt dışına gitmek isteyenler önce gelip bizden mesleki belgelerini alıyorlar. Sonraki kısımda vize işlemlerini de biz yapıyoruz. Eka Eğitim ve Akademi olarak vize başvurularında da vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.

YURT DIŞI HİZMETLERİNDE UZMAN

Tüm yurt dışı vize işlemlerinde uzman ekibimizle vize alımlarındaki doğru bilinen yanlışları yurt dışına çıkmak isteyenlere anlatıyoruz. Uzman kişilerden destek almadan, kulaktan dolma bilgilerle başvuru yapan kişiler malesef maddi manevi zarara uğruyor. Biz vize başvurularında yaşanacak olumsuzlukların önüne geçebilmek için en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

VIP ŞEKİLDE HIZLI HİZMET

Biz diğerlerinden farklı olarak VİP şekilde hızlandırarak 3 gün içinde parmak izine yollayarak özel bir hizmet sunuyoruz . Bütün dosya takiplerini ve incelemelerin üzerinde biz duruyoruz. Kurumumuza yeni bir hizmet daha getirdik. Eğitim koçluğu (yks - lgs ve kariyer koçluğu) ve aile danışmanlığı. Bu şekilde kurumumuzu büyütüp geliştirerek ilerliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol