Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ BASKETBOL KULÜBÜ İLE ANTALYA GÜNEŞİ KARŞI KARŞIYA GELDİ

12 Kasım Cumartesi Günü 16:00 başlayan karşılaşma Yakup Kılıç Spor Salonunda oynandı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Elazığ Basketbol Kulübü ilk periyotu 19-7 önde tamamladı.

İkinci periyotta Elazığ Basketbol Kulübü 17 sayı bulurken Antalya Güneşi 16 sayı buldu ve Karşılaşmanın ilk devresi  36-23 Elazığ Basketbol Kulübü üstünlüğü ile  tamamlandı.

3.Periyotta oyun ve skor üstünlüğünü sürdüren Elazığ Basketbol Kulübü 29 sayı bulurken Antalya Güneşi 22 sayı buldu ve son periyoda 65-45 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle girildi.

Son periyotta da Elazığ Basketbol Kulübü 24 sayı bulurken Antalya Güneşi buna karşılık 19 sayı bulabildi ve Elazığ Basketbol Kulübü baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 89-64 kazandı. Elazığ Basketbol Kulübü bu sonuçla  iç saha da 3. galibiyetini alırken toplamda 5. galibiyetini aldı.

Bu sezon oynadığı 9 karşılaşmadan 5 galibiyet 4 mağlubiyet alan Elazığ Basketbol Kulübü puanını 14'e çıkardı ve 8. sıraya yükseldi. Elazığ Basketbol Kulübü Kadınlar Basketbol 1 ligi'nin 10 haftasında HDI Yalova Vip takımına konuk olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol