Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ, BEBEĞİNE SAHİP ÇIK!

Elazığ'ın Sivrice İlçesi’ne bağlı Başkaynak Köyü’nde yaşayan Seyhan Ailesi’nin 3 çocuğunun en küçüğü olan Barış Seyhan yakalandığı SMA hastalığının pençesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Barış uzanacak yardım eli bekliyor.

ELAZIĞLILAR YARDIMSEVERDİR

Umutlar tükenmeden Barış bebeğin sağlığına kavuşması adına tüm Elazığlılardan yardım bekleyen Seyhan Ailesi, bir milli piyango biletine verilen para kadar yardımın esirgenmemesini istedi.

Aile, çocuklarının her geçen gün hayattan koptuğunu belirterek, Elazığlıların yardımsever olduğunu Barış bebeğe sahip çıkacağını belirtti.

Bir evlat acısı daha yaşamak istemediklerini kaydeden Seyhan Ailesi Barış için zamanın daraldığını, umutlar tükenmeden herkesin karınca kararınca destek vermesini istedi.

Bir bebeklerini SMA hastalığından kaybeden Seyhan çifti ''Bir evladımızı SMA'dan kaybettik, Barış’ı da kaybetmek istemiyoruz' diyerek destek çağrısında bulundular.

Evlatlarının yaşam mücadelesi verdiğini ifade eden Seyhan Ailesi şimdi Elazığlılar’dan Barış adına umut bekliyor.

VALİLİK ONAYLI YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Gen tedavisi olması için süre daralırken, çocuklarının gözü önünde erimesini çaresizce izleyen aile, yardım kampanyası girişiminde bulundu.

Zamanla yarışan aile valilik onaylı yardım kampanyası başlattı.

Sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışan çifttin tek umutları, bir an önce tedavi masrafının toplanması ve barışın iyileşmesi.

Barış bebeğin annesi Neslihan Seyhan, sosyal medya hesebından yaptığı paylaşımda, ''Barış'ın sesini duyun, nefes olun, Allah rızası için umut olun'' dedi.

ŞİMDİ İYİLİK ZAMANI!

Barış bebek için ''Barış SMA ile savaşıyor'' kampanyası sürüyor açılan yardım hesabı şöyle; TR13 0001 2001 5650 0001 1062 79 Hanifi Seyhan

Haydi Elazığ, tüm operatörlerden barış yazıp 9023'e yollayarak 20 TL bağışta bulunabilir ve Barış bebeğe bir nefes olabilirsiniz!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol