Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü yaptığı açıklamada, "Bölgemiz genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği, Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Rüzgarların güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir" İfadelerine yer verdi.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI 

MalatyaElazığ, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde akşam saatlerine kadar rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/sa), yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, soba zehirlenmeleri, çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Tunceli ve Bingöl’de beklenen toz taşınımından dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI

Bölgemizde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Bölgemiz genelinde devam eden buzlanma ve don olayına karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol