Öne Çıkanlar haber Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı  UEFA

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da Yeni Gelişme!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığspor Kulübü, Elazığ’ın ve Türk Futbolunun  yakından tanıdığı deneyimli ve güçlü teknik direktörleri ile geleceğinin yıldızlarını eğitmek ve yetiştirmek için futbol okulu açıyor. Bordo beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 12 ay sürekli futbol eğitimi, profesyonel antrenman ekipmanları, servis imkânı, hazırlık maçları, sınıflarına göre ücretsiz deneme sınavları, yaş gruplarına göre okuma kitapları ile il dışı gezi ve kamp imkanının sunulacağı futbol okulu ücretli olacak.

Türk ve Elazığ futboluna katkı vermesi beklenen bu proje ücretli olacakken şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz olacak. Futbol okuluna 06-15 yaş erkek öğrenciler müracaat edebilecekler. Başvuru esnasında 2 adet Resim, Kimlik fotokopisi ve spor yapabileceğine dair sağlık raporu  verilmesi  gerekiyor.

Elazığspor A Takım futbolcuları ile tanışma ve vakit geçirme imkanı da bulunan proje hakkında detaylı bilgi 0539 712 20 17 ve 0537 346 60 13 ile 0532 436 16 98 No’lu numaralardan alınabilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol