Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı elazığdanhhaberler AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber

Bu haber kez okundu.

Elazığ Gençlik Spor Kulübü Türkiye Finallerinde

18 Takım ve 255 sporcunun yer aldığı organizasyonda şehrimizi temsil ederek katıldıkları tüm müsabakalarda elde ettikleri başarıyla Türkiye Şampiyonasına namağlup gidecekler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; öncelikle sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bildiğiniz üzere Su Topu takımımız Elazığ’ımızın ilk takımı ve profesyonel liglerde mücadele ediyorlar, hepsi şehrimizin öz evlatları transfer yapmadan kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımız.

Analig’de namağlup elde ettikleri başarılarından ötürü kutluyorum, geleceği parlak ve takımımızın önü açık, bizlerde elimizden gelen desteğin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Takımımızı ve antrenörlerimiz Meltem Uğraş ve Bekir Sadak hocalarımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum, ifadelerine yer verildi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol