Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Elazığ'ın Yıldızını Parlatacağız!

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

  Elazığ'ın Millet İttifakı’nda hükümette güçlü bir temsilcilik alacağının mesajını veren Çanakçı,  " Elazığ'ın önümüzdeki dönemde hem mecliste hem yürütmede çok etkili bir şekilde temsil edileceğine inanıyoruz." dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca’yı  ziyaret etti. Ziyarette Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı’ya, DEVA Partisi CHP 3’ncü sıra Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız, DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, DEVA Partisi Keban İlçe Başkanı Sümer Yüksel eşlik etti.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına yönelik gazetemize açıklamalarda bulunan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ'ı çok yakından takip ettiklerini belirterek sorunlara hakim olduklarını söyledi. Seçmenin ilgisinden memnun olduklarını dile getiren Çanakçı, "Pazar akşamı bunun vatandaşlarımız tarafından da tescil edildiğini göreceğiz. "dedi.

SÜKÛNETE DAVET EDİYORUZ

14 Mayıs seçimlerinin sükûnetle barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni eden  Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, " Ben öncelikle seçim sürecinin barış içerisinde, huzur içerisinde sükûnet içerisinde kavgasız, dövüşsüz geçmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı da bu anlamda sükûnete davet ediyoruz." dedi.

SEÇİME GİDİYORUZ, KAVGAYA DEĞİL

Hem kazananlar hem kaybedenlerin sandık sonuçlarından ders çıkarması gerektiğini dile getiren Çanakçı, " Türkiye bir seçime gidiyor, bir kavgaya, bir dövüşe gitmiyor. Hafta sonu gideceğiz, oylarımızı kullanacağız. Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili, milletvekilliği seçimleriyle ilgili tercihimizi sandığa yansıtacağız.  Seçim ve sandık her zaman için bir muhasebe imkânı veriyor. Yani seçimi kaybedenler için de seçimi kazananlar için de bir muhasebe imkânı sunuyor sandık. Sandığa böyle bakmak lazım. " diye konuştu.

SEÇMENİN TERCİHİNE SAYGI DUYMAK LAZIM

Siyasilerin seçim sonuçlarına saygı duymaları gerektiğini belirten Çanakçı, “Sandıktan çıkan seçmenin tercihine en üst düzeyde saygı göstermek lazım. Öncelikle bunun altını çizmek istiyorum. Seçimlerin bahar havası, huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

MİLLET İTTİFAKI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu ziyaretlerde seçmenden büyük ilgi gördüklerini söyleyen Çanakçı, “Hem Türkiye genelinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde, hem Elazığ'ımızda yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızla, esnafla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yapmış olduğumuz temaslarda Millet İttifakı'nın çok büyük bir ilgiye, bir teveccüh gördüğünü müşahede ediyoruz. Bundan da büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

ELAZIĞ ÇOK ETKİLİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİLECEK

Elazığ'ın Millet İttifakında ve hükümette güçlü bir şekilde temsil edileceğini kaydeden Çanakçı, “ DEVA Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi listesinden seçimlere katılıyoruz ve kıymetli arkadaşımız Ahmet Yıldız Bey de listenin üçüncü sırasından yarışıyor. Biz bu seçimlerde vatandaşlarımızın Millet İttifakı'na olan teveccühünü de dikkate aldığımızda Elazığ'ın önümüzdeki dönemde hem mecliste hem yürütmede çok etkili bir şekilde temsil edileceğine inanıyoruz. Bu inançla da çalışıyoruz ve bunun pazar günü de tescil edileceğine vatandaşlarımız tarafından inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

ELAZIĞ ÖZELİNDE DE GÜÇLÜ BİR YAPI OLUŞTURULACAK

Çanakçı, Elazığ’ın ötelenen sıkıntıları olduğunu, seçilmeleri halinde kentin bütün sorunlarını çözüme kavuşacağının sözünü vererek, “ Millet İttifakı’nda Elazığ özelinde de güçlü bir yapı ve güçlü bir temsil oluşturacak. Elazığ'ımızın yıllardır ihmal edilen geri bırakılan, ötelenen sıkıntıları, sorunları da hızlı bir şekilde ele alınacak ve çözüme kavuşturulacak yıldızı inşallah parlayacak. Önümüzdeki dönemde.” Dedi.

KOCA: BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SEÇİM SONRASI

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ise Millet İttifakı'nın ve Cumhur İttifakı'nın Elazığ’a bakanlık sözü olduğunu ve seçmeninde bunu çok arzuladıklarını söyleyerek, “ Seçime altı gün kaldı. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı ciddi bir şekilde seçimlere sarılmışlar. Ama görünen o ki Türkiye genelinde de Elazığ'da da ciddi bir değişim söz konusu ve değişim rüzgârı esecek. Ama bizim için önemli olan seçim sonrası.  Millet İttifakı'nın ve Cumhur İttifakı'nın da son dönemlerde Elazığ'a bir bakanlık söylemleri var. Bu bağlamda bizim de beklentilerimiz bir bakanlık yönünde.  Elazığlı olarak arzuladığımızı bildirmek istiyorum. İnşallah bu beklenti gerçekleşir ve şehrimiz de sizin nezdinizde  bakanlıkta temsil edilebilir. Her şeyden önce bu seçimlerin bir sağlık, huzur ve şey içerisinde sükûnet içerisinde geçmesini temenni ediyor. Çıktığımız yolda başarılar diliyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol