Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ Bursa Yıldırımspor

Bu haber kez okundu.

Elazığ Milletvekili adayı Oğuzhan Demir'den Gazetemize Ziyaret!

MHP Elazığ Milletvekili adayı Oğuzhan Demir seçim gezileri kapsamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyetini ziyaret ederek Cemiyet başkanı Günışığı ve Yeni ufuk gazeteleri imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca ile seçim süreci ve ilimizde siyasi süreçleri değerlendirdi.

Seçim atmosferinin şehri kapsadığı bu süreçte secimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Demir; Cumhurbaşkanı adayı  Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçilmesi ve mecliste MHP'nin ilimizi en güçlü şekilde temsilinin gerekçelerini anlattı. Bu şehrin kronikleşmiş ve yıllardan beri her secim donemi siyasete malzeme olan ulu ova ve kuz ova sulamalarından, issizliğe, depremlerle gelen sorunların çözümünden işsizliğe, göçten kırsaldaki sorunlara daha yaşanabilir bir Elazığ için bu şehrin mecliste laiki ile temsilinin MHP milletvekilleri ile olacağını ifade etti.

Demirin nezaket ziyareti kapsamında EBMC Başkanı Koca ise yerel basının sorunlarını, şehrin genel primlerinin aciliyeti olanlarını Demir'e iletti. Demir özellikle yerel basının halkın doğru ve tarafsız haber almasındaki önemine dikkat çekerek basının yasadığı yasal sorunlarla ilgili konunun mecliste en ciddi takipçisi olacağını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol