Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Elazığ, Spor Camiasından Yeni Yıl Mesajları

Türk spor camiası, resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni yıl mesajları yayımladı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü:

“Yeni Yılın öncelikle sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, bol müsabakalı ve madalyalı, hasret kaldığımız sevgi ve kucaklaşmanın bereketli olduğu bir yıl olmasını diliyoruz.”

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu:

“2021 yılının ulusumuza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinize saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum”  ASKF Başkanı Mustafa Gür…”

Birevim Elazığ İl Özel İdare SK:

“2020 yılı hem Elazığ hem de ülkemiz için oldukça zorlu geçti. Depremler, çığ, kazalar, sel, yangınlar ile koronavirüs salgını milletimizi ve ülkemizi derinden etkiledi. 2021 yılında bu tarz felaketlerin hiç yaşanmamasını temenni ediyorum. Elazığlılara basketbolu sevdirmek ve onlara bir nebze de olsa moral olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.2021 yılının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, sağlık, esenlik ve afiyet içerisinde ayrı kaldığımız taraftarlarımızla tekrar buluşarak hep birlikte nice başarılar kazanacağımız bir yıl olmasını diliyorum.”  Birevim Elazığ İl Özel İdare SK Kulüp Başkanı Mustafa Alpay

YOLSPOR:

“Ülke olarak 2020 yılında birçok sıkıntılı süreçler yaşanmış ve halen daha da yaşamaya devam etmekte. 2021 yılı ülkemiz, şehrimiz açısından olumsuzlukların yaşanmadığı ve birlik, beraberliğin olacağı bir yıl diliyoruz. Spor alanında ise sakatsızlık ve başarılı sezonların yaşandığı müsabakalar olması dileği ile. #elazığyolsporkulübü….”

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü:

“Mevlam hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir yeni yıl hepimize nasip etsin”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol