Öne Çıkanlar google ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ a ya son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber kez okundu.

Elazığspor’da Kadro Muamması!

TFF 3. Lig 2. Grup’un ilk haftasında deplasmanda Amasyaspor FK ile karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor’da kadro yapısı merakla bekleniyor.

Statü gereği 22 yaş altı iki futbolcuyu ilk onbirde oynatma zorunluluğu olan temsilcimizde kadro yapısının nasıl oluşacağı muamma.

Çoğunluğu tecrübeli futbolculardan oluşan kadroda 1954 Kelkit Belediyespor’dan transfer edilen sağ bek Berşan Yavuzay’ın yeri garanti gibi görünürken, temsilcimizin sol bekte de Fethiyespor’dan transfer edilen Mehmet Sacit Yolcu’ya şans tanıması bekleniyor.

Bir farklı alternatif ise 2003 doğumlu Elazığlı futbolcu Ahmet Ertuğrul Öztürk, temsilcimiz ayrıca kadrodaki genç rotasyonunu arttırmak amacıyla Kasımpaşa U19 takımından orta saha oyuncusu Hozan Harman ile Altınordu’dan Mehmet Ablay’ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Öte yandan  İl Özel İdare'nin genç oyuncusu Denizhan Akkuş ile de resmi sözleşme imzaladı. Denizhan her iki kanatta ve 10 numara mevkisinde görev yapabiliyor. SPOR SERVİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol