Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ, ELAZIĞ'DA

İl Müdürü Abdulsamet Eren ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sayın Bakan Yardımcımız Elazığ’a gelmesi bizi ziyadesiyle memnun etti.

Yapımı devam eden Elazığ Şehir stadyumunda incelemelerde bulunan bakan yardımcımız stadyumun hangi aşamada olduğunu ve tamamlanan kısımları konusunda bilgi aldi.

Her konuda ilimizin gelişmesi ve Spor alt yapısına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.

Bakanlığımızda yapmış olduğumuz yatırım programı ile şehrimizin bir spor şehri olma yolunda adım adım ilerliyoruz.

Stadyumumuz fiziki inşaat olarak %80 civarında, güney Kale arkası kullanırken kaplama devam etmekte, drenaj çalışması şu anda başlamış durumda haziran ayı gibi çim serme işlemine Allahın izniyle geçeceğiz.

Koltuklarımız temmuz ayı itibari ile elimizde olacak.

2022 yılı içerisinde inşallah profesyonel takımlarımızın bu stadyumda futbol maçlarını yapmalarını aynı zamanda yaşayan stat olan Elazığ Stadyumu’nda cep salonları da amatör branşlarda hizmet edecek ben bu anlamda bize destek olan başta gençlik ve spor bakanımıza, bakan yardımcılarımıza, ilimiz sayın valimize, sayın milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve il başkanımıza şehrin sporu adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Öte yandan Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Ömer Bilginoğlu Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle sohbet ederek birlikte iftar yaptı.

Bakan Yardımcısı Baydaş’a Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de eşlik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol