Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Genel Başkan Erbakan’dan MKYK Üyesi Gül’e Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 2023 genel seçimlerinde partisine en çok destek veren il olan Malatya’ya teşekkürlerini iletmek için Malatya’ya geldi.

Malatya ziyaretlerini tamamlayan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Elazığ’a gelerek temaslarını sürdürdü. Bu kapsamda Erbakan, YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül’ü işyerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Elazığ’ı ve Elazığlıları çok sevdiğini ifade eden Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin 14 Mayıs’ta destan yazdığını belirterek Türkiye genelinde rekor düzeyde oy aldıklarını belirtti. Önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde de bu zaferin devam edeceğini kaydeden Erbakan, tüm teşkilatların seçime hazır olduğunu söyledi.

MEHMET GÜL’E TEŞEKKÜR

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, ilk günden beri kendileriyle yol arkadaşlığı yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, davaya sadık insanlarla yeni zaferler elde edeceklerinin altını çizdi. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol