Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

HAKAN BELİRSİZ, YİĞİTCAN YOK

TFF 3. Lig 1. Grup’un 8. Haftası’nda 23 Ekim Pazar günü Belediye Kütahyaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Entegre Solar Elazığspor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor…

Saat 14:30’da Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen günün tek Çalışmasında Bordo-Beyazlılar teknik-taktik ağırlıklı bir idmana tabi tutuldular.

*YİĞİTCAN ERDOĞAN KÜTAHYA’DA YOK

Teknik Direktör Ramazan Çelik ve yardımcıları gözetiminde yapılan idmana sakatlıkları bulunan Kaleci Hakan Canbazoğlu ile Kaptan Yiğitcan Erdoğan dışında tüm futbolcular katıldılar.

Öte yandan Yeni Mersin İdman Yurdu ile oynanan maç öncesi sakatlıkları bulunan 4 futbolcudan 2’si iyileşti. 1’inin durumu Cuma günü netlik kazanacak. 1 futbolcu ise yine kadroda yok.

Hakkı İsmet Şimşek ile Cafer Tosun sakatlıklarını tamamen atlatırken, Teknik Direktör Ramazan Çelik’in şans tanıması halinde Pazar günü sahada olabilecek. Kaleci Hakan Canbazoğlu’nun son durumuna Cuma günü bakılacak ve kadroda yer alıp, almamasına karar verilecek. Uzun süredir formasından uzak olan kaptan Yiğitcan Erdoğan bu hafta da sahada olmayacak.

KÜTAHYA SEFERİ CUMA GÜNÜ

Elazığspor’da Kütahyaspor maçı hazırlıkları Cuma günü tamamlanacak. Bordo beyazlı kafile, Cuma günü akşam tarifeli uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Kütahya’ya geçecek…

Belediye Kütahyaspor maçının son antrenmanını Cuma günü yapacak olan bordo beyazlı takımımız, akşam 18:00 tarifeli uçağıyla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Kütahya’ya geçecek. Son hazırlık antrenmanını cumartesi günü Kütahya’da yapacak olan bordo beyazlı takımımız, konaklayacağı otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Öte yandan Elazığspor’un Kütahya deplasman dönüşü ise henüz netlik kazanmadı. Bordo beyazlı kafile, maç sonunda uçak durumuna göre İstanbul veya Ankara’dan ilimize dönecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol