Öne Çıkanlar Elazığ ziyaret Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Bu haber kez okundu.

HARPUT KOŞUSU 20:00'DE

HABER: ÖZGÜRR YILDIRIM

Elazığ 2023 Yarış Sezonu’nun 27. Koşusu 23 Ağustos Çarşamba günü Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleştirilecek ve programda her yıl düzenlenen Harput Koşusu gerçekleştirilecek…

1 MİLYONYARIŞ İKRAMİYESİ VE YETİŞTİRİCİLİK PRİMİ DAĞITILACAK!..

Çarşamba günleri koşulan Elazığ At Yarışları’nda Sezon’un 27. Yarış gününde programda 9 koşu yer alırken, 100 safkan start alacak.

Elazığ At Yarışları’nda Sezon’un 27. Yarış Günü’nde 6.Yarış'ta Harput Koşusu düzenlenecek.

Saat 17:15’te start alacak olan yarışlarda Harput Kupası Koşusu’nun saat 20:00’de koşulacağı öğrenildi. Bugün saat 18:30’da başlayacak Altılı Ganyan Yarışları’nda kazanan at sahiplerine 1 Milyon 112 bin TL  Yarış İkramiyesi ve Yetiştiricilik Primi dağıtılacak.

Elazığ Yurtbaşı Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik yaptığı açıklamada, “Elazığlı yarış severleri ve vatandaşlarımızı hem yarış heyecanını yaşamaları hem de Hipodromda yaptığımız farklı güzellikleri görmeleri ve güzel bir gün geçirmeleri adına Hipodromumuza davet ediyorum.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol