Öne Çıkanlar son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

Hasan Kaya: "Elazığ'a Katkı Ve Fayda Sağlayacağım"

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı duyuruldu. Seçim startının verilmesinin ardından partilerde de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular başladı. AK Parti Elazığ'dan 28. dönem milletvekilliği aday adayı olarak başvuru yapan isimlerden biri de Elazığ, Fırat Üniversitesi İşletme bölümü mezunu İş İnsanı Hasan Kaya oldu.

AK Parti İl Binası’na giderek aday adaylık başvurusunda bulunan Hasan Kaya Mesleki tecrübelerine güvendiğini aktararak, Elazığlılardan destek beklediğini ifade etti. Kaya; “Kurulduğu günden bu yana gönül verdiğim, çalışmalarının her aşamasında ve tüm kararlarında yanında durduğum üyesi ve mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum AK Parti çatısı altında çıktığım milletvekilliği aday adalığı sürecine de inşallah yine bu düstur ile bugün 'bismillah' diyoruz.”dedi.

 AK Partili olmanın verdiği bu sorumluluktan her zaman gurur duyduğunu belirten Kaya; Ak Parti çatısı altında memleketine faydalı olmak için geceli gündüzlü çalışacaklarını söyledi.

 "TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERİYORUZ"

Hasan Kaya, Fırat Üniversitesi İşletme bölümü mezunu, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülkemiz açısından önemine vurgu yaparak başladığı basın açıklamasında; "Ben iş İnsanı Hasan Kaya. 1982 Elazığ Keban doğumluyum, Fırat Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum. Tarım ve Hayvancılık sektöründe çok değerli mühendis arkadaşlar ile birlikte faaliyet göstermekteyiz" dedi.

"HEMŞERİLERİLERİMDEN BENİ DESTEKLEMELERİNİ İSTİYORUM"

"Amacımız AK Parti çatısı altında, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde Dünyanın 1 numaralı olan gıda konusunda gerekli tecrübeye sahibiz, ben bu anlamda Elazığ'a ve ülkemize katkı ve fayda sağlayacağıma inanıyorum.”diyen Kaya; “Ben Elazığlı hemşerilerilerimden beni desteklemelerini istiyorum,  saygılarımı sunuyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol