Öne Çıkanlar EBKNIN RAKİBİ Başkan Akgünün İstiklal Marşı Kabulü Mesajı. HARPUT YEPYENİ BİR DEĞER KAZANIYOR FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLE OSB ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALANDI UYGULAMADA KADINLARA KARANFİL

Bu haber kez okundu.

“Hiçbir Zaman ‘Ben’ Demeyeceğiz!”

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Işıkver, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hedeflerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda seçtirmek ve MHP’yi TBMM’de daha güçlü bir temsille oraya gönderebilmek olarak açıkladı…

  Eski MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 28. Dönem Elazığ milletvekilli aday adaylığını açıkladı. 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem milletvekili genel seçimlerinden MHP’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Eski MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Genel Merkeze aday adaylığı müracaatını yaptı.

MHP Elazığ İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, Lider ülke Türkiye vizyonuna ve Elazığ’a daha iyi hizmet edebilmek amacıyla aday adayı olduğunu söyledi.

 IŞIKVER; “MİLLETİMİN EMRİNDE VE HİZMETİNDE OLACAĞIM”

 Elazığ vekili olarak temsil etme görevinin nasip olması halinde, verilen görevi kendisine layık görenleri mahcup etmeden, milletin emrinde ve hizmetinde olacağının sözünü veren Semih Işıkver; “Gönül verdiğim, her aşamasında, her kademesinde görev yaptığım, üyesi ve mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Elazığ Milletvekili Aday Adaylık resmi başvurumuzu parti binamızda gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Liderimiz, Teşkilatlarımız ve Kadirşinas hemşerilerimiz, bana Elazığ vekili olarak temsil etme görevini tevdi eder ve Yüce Yaratan da bu görevi bana nasip ederse, verilen görevi bana layık görenlere mahcup olmadan, hemşerilerimi en iyi şekilde temsil edeceğimin, milletimin emrinde ve hizmetinde olacağımın sözünü veriyorum.” dedi.

 “BU UĞURDA DURMADAN, YORULMADAN, BIKMADAN, USANMADAN İLİMİZ İÇİN MÜCAADELE EDECEĞİM…”

 Görev için gerekli tecrübeye ve donanıma sahip olduğunu ve 14 Mayıs seçimlerine kadar Elazığ için yorulmadan ve bıkmadan mücadele edeceğine vurgu yapan Işıkver; “Bir milletvekilinin asli görevlerini biliyorum. Görevimi en iyi şekilde yapabilmek için gerekli tecrübeye sahip olduğumu, eksiğim olursa gidermek için çaba sarf edeceğimi bilmenizi isterim. Siyaset mümkün olanı yapma, mümkün olmayanı mümkün kılma sanatıdır. Bu bilinçle üç hilal sancağı en yükseklere taşımak için bu süreçte bir bütün halinde çalışacağız. Bugüne kadar şahsıma verilen her vazifeyi eksiksiz yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonrada, elimizi değil gövdemizi taşın altına koymamız gerektiğine inanıyor, bu uğurda 14 Mayıs'a kadar durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan ilimiz için mücadele edeceğimi beyan ediyorum.” dedi.

*YENİ BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR

Bugün itibariyle herkesin safını belli etmesi gereken bir süreçten geçtiklerini aktaran Semih Işıkver,  14 Mayıs seçimiyle kendilerini yeni bir sürecin beklediğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hedeflerini açıklayan Işıkver;  “Türk milleti, kendisini Türk Milletinin bir parçası kabul eden, büyük Türk İslam davasına inanmış, tarihin doğal seyri içerisinde Türk kimliğinin ortaya koyduğu büyük cihan devletlerini bir hücre dahi olsa benimsemiş herkesin bugün itibariyle safını belli etmesi gereken bir süreçten geçiyoruz. Bizim önümüzdeki 14 Mayıs 2023 seçimlerinde birinci hedefimiz sayın genel başkanımızın yıllar önceden işaret ettiği gibi önce Sayın Cumhurbaşkanımızı birinci turda seçtirmek. İkinci hedefimiz MHP’yi TBMM’de daha güçlü bir temsille oraya gönderebilmek. Bunun yolu da bu şehirde inisiyatif almak ve bu şehirde hakkımız olanı geri almak durumundayız.” dedi.  

 * ELAZIĞ’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

 “Cumhuriyetimizin 100. Yılında lider ülke Türkiye vizyonuna hizmet edebilmek için 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimlerinde Elazığ’dan milletvekili aday adayıyım” diyen Semih Işıkver; “Bu duygu ve düşüncelerle ben şahsım çocuk yaşta gönül verdiğim Milliyetçi Ülkücü Harekete aynı zamanda doğup büyüdüğüm hala içinde yaşadığım ve bütün sorunlarına vakıf olduğum, sorunların çözümüne bir vizyon ve proje ortaya koyabileceğime inandığım Elazığımıza hizmet etmek için adayım.” diye konuştu

 KIYAMETE KADAR BİZ DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 Cumhuriyetin 100.yılında ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyon ve misyonuna hizmet yolunda 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığının Elazığ ve Milliyetçi Hareket Partisi için hayırlı olmasını temennisinde bulunan Semih Işıkver; “Şehitler, yiğitler diyârı memleketimiz Elazığ’a ve Cumhuriyetimizin 100.yılında ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyon ve misyonuna hizmet yolunda 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığımın şehrimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyor, adaylarımız kim olursa olsun TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDE TEK’LEŞECEĞİMİZİ, PARTİMİZİN SANDIKTAN ZAFERLE AYRILABİLMESİ İÇİN HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYACAĞIMIZI, Sonuç ne olursa olsun; HİÇBİR ZAMAN ‘BEN’ DEMEYECEĞİMİZİ  KIYAMETE KADAR ‘BİZ’ DEMEYE DEVAM EDECEĞİMİZİ, bir kez daha ifade ediyor,  hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”şeklinde konuştu.

 BAL; “BAŞKANIMIZ HİÇBİR ZAMAN BİZİ YALNIZ BIRAKMADI.”

 MHP İl Başkanı Yunus Bal ise Semih Işıkver’in  tecrübelerinden faydalandığını, bu yolda kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirterek;   “Semih Başkanımla beraber uzun bir birliktelik ve beraber görev yapmak bize nasip oldu. Bu süreç içerisinde takribi 4 buçuk yıllık bir il başkanlığı sürecinde ben ilk dönemler il yönetiminde sonrasında ilçe başkanlığını yaparak beraber çok güzel hizmetler yapmayı Rabbim bize nasip etti. Biz onlardan çıtayı en yukarıya çıkarmayı kendisinden öğrendik.”

 *TECRÜBELERİNDEN FAYDALANDIM

 “Bu kutlu görevi, bu kutlu vazifeyi, bayrak yarışını bize teslim ettikten sonra da aldığımız çıtayı nasıl yukarı çıkarınızın hesabını yaptık. Tabi ki bu süreç içerisinde sadece bir makam ve mevki değişikliği oldu. Başkanımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Her daim her noktada ben il başkanı olarak eski il başkanlarımızın hepsinden belki de tecrübelerinden faydalandım ama başkanımıza sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadı” şeklinde konuştu.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol