Öne Çıkanlar Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yardım Kolisi Dağıttı Ayakta Yolcu Yasaklandı Bakan Yardımcısı Şuay Alpaya Yeni Görev duğurganlık salgın sonrası için steril hale getiriliyor

Bu haber kez okundu.

HIRSIZLAR, KLİMA BAKIR BORULARINI

Elazığ Belediye Çarşısında hırsız ya da hırsızlar, 2 işyerine ait klima ünitesinin bakır borularını çaldı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Belediye Çarşısında Pazartesi gecesi meydana geldi. Belediye Çarşısı’nın Kapalı Çarşısı’na bakan bölümde bulunan 2 mağazanın klima boruları kimliği belirsiz şüpheli veya şüpheliler, tarafından bakır boruları kesilerek çalındı. Klima borularının çalındığını fark eden mağaza sahipleri, durumu ekiplere bildirdi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Belediye Çarşısı Esnafları özellikle havaların soğumasıyla birlikte kentte klimalara dadanan hırsızlar bakır boru ve kablolarını çalarak ortadan kaybolduğunu belirtirken, hırsızlık olaylarına karşı tedirginliklerini dile getirdiler.  Etrafında ev olmadığı için Belediye Çarşısının metruk halde kaldığını dile getiren Belediye Çarşısı Esnafları hırsızlıkların önüne geçilmesi için ve bir dahaki sefere klimaların çalınmaması adına emniyet güçlerinin önlemlerini artırması çağrısında bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol