Öne Çıkanlar Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ

Bu haber kez okundu.

HÜDA PAR, GÜVENEVLER KÖYÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Erimli Beldesine Bağlı Güvenevler Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kavaklı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köy sakinlerinin siyasilerden beklentilerini anlattıkları ziyarette İl Başkanı bu beklenti ve sorunları not aldırarak konuyla ilgileneceğini belirtti.

HÜDA PAR`ın parti programına değinen Kavaklı: “Başta Genel Başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu olmak üzere tüm yönetimimiz sahada çalışmakta ve halkın sorunlarını birebir muhatabından dinlemektedir.

Bu sorunlar ışığında çare olarak, özellikle gençlerin maddi ve manevi problemlerini çözecek ve geleceklerine yön verecek projelerimiz hali hazırda mevcuttur.

Köylerimizi kalkındırma çalışmalarımız mevcuttur. köyden şehre göç etme sebepleri minimize ettirecek adımlar atılmalıdır.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol