Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN

Bu haber kez okundu.

İL PROTOKOLÜ, BAKAN KASAPOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Gençlik Spor Müdürü Abdulsamet Eren, ilçe ve belde belediye başkanları Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti. İl protokolü Bakan Kasapoğlu ile Elazığ’a yapılacak olan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi Metin Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milletvekillerimiz, il başkanımız, İl, İlçe, Belde Belediye Başkanlarımızla Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ettik. İlimizin yapımı devam eden ve yapılacak olan projeleri hakkında yapmış olduğumuz görüşmenin Elazığ'ımıza hayırlar getirmesini temenni diyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol