Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

“Kalbimizle ruhumuzla depremzedelerimizin yanındayız!”

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen depremler sonrası tüm Türkiye adeta tek yürek oldu.

Başlatılan bu kampanyaya bir destek de Yazıkonak Belediyesi Personelinden geldi.

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatip  Çadırcı, Türkiye’deki deprem felaketi sonrası yardım ve kurtarma çabalarına destek olmak amacıyla, Belediye personeli ve bağışçılarla birlikte 66. 300 TL’lik tutarın AFAD’ın hesabına yatırıldığını bildirdi.

“Gün birlik ve beraberlik günüdür, hep birlikte Türkiye’yiz” diyen Başkan Çadırcı bağış yapan personellerimize ve arkadaşlarına teşekkür etti.

*HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ,

Çadırcı açıklamasında; “Asrın felaketi; 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş, Pazarcık merkez üssü   7.7 şiddetinde olan deprem  akabinde 9 saat sonra Elbistan merkez üssü 7.6 şiddetinde olan depremde 500 km’lik alanda 11 ilimizde ağır yıkıma sebep olmuştur.

Binlerce vatandaşımızın vefat etmesine ve bir o kadar da vatandaşımızın yaralanmasına sebep olmuştur.

Acısını kalbimizin ve ruhumuzun en derinliklerinde hissettik ve hissediyoruz. Kalbimizle ruhumuzla depremzedelerimizin yanındayız.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar, kalanlara sabr-ı cemil niyaz ediyorum. 

“Türkiye Tek Yürek” Yardım kampanyası kapsamında Yazıkonak Belediye  çalışanlarımız ile yakın arkadaşlarımızla duyarsız kalmayarak 66 Bin 300 TL bağışı Afet  Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hesabına yatırılmıştır. 

Gün kıyamda durma ve infak yapma günüdür. Gün birlik ve beraberlik günüdür, hep birlikte Türkiye’yiz, bağış yapan personellerimize ve arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol