Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Kararlılığımızın Önünde Hiçbir Güç Duramaz

  HABER: GÜLÇİN TURGUT 

Elazığ OSB’nin istihdam ve şehre ihracat anlamında beklenen katkıyı sağlayamadığını belirten Işıkver, bunu nedeninin ise siyasi sahipsizlik olduğunu söyleyerek, sanayileşme, istihdam, ekonomi ve kalkınma odaklı 23 maddelik bir halk sözleşmesi oluşturduklarını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver14 Mayıs seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle olan iletişimini büyük bir hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Işıkver, OSB Müdürlüğü, işletmeler, işverenler ve çalışanlarla buluştu. Işıkver, ziyarette yapmış olduğu değerlendirmede; Milliyetçi Hareket Partisi olarak hazırladıkları 23 maddelik hedeflerinin önünde kimsenin durmayacağını söyledi. Seçmenin artık bıktığını ve yeni bir dönemi başlatma isteğinde olduğunu söyleyen Işıkver, 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin miladı olacağını da dikkat çekti.

 YENİ BİR DÖNEMİN MİLADI OLACAK

 Işıkver, şehrin siyasetçilerinin iş dünyasını anlamadığın ve beklentilerine kulak tıkadığını kaydederek,

“İlimizin tüm zengin kaynaklarına rağmen kalkınma ve gelişmede bugün hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. Bunun tek ve öncelikli sebebi bu şehrin siyaseten temsil edilmemesidir. Sanayicilerimiz son 30 yıllık süreçte hep teşvik yasasında daha iyi bir yerde yer almanın mücadelesini verdi. Bunun için Ankara’ya çıkarmalar yapıldı. Meslek kuruluşlarımız her dönem bu konuyu konuştu. Bunun temel nedeni şehrin siyasetçilerinin iş dünyasını anlamaması ve beklentilerine kulak tıkamasıdır. Bugün Elazığ Organize Sanayi Bölgemiz 1987 yılında kurulmuş ancak hala tam istihdam ve şehre ihracat anlamında beklenen katkıyı sağlayamamaktadır. Bunun nedeni siyasi sahipsizliktir.” dedi.                                                                                                                                                           

 23 MADDELİK HALK SÖZLEŞMESİ OLUŞTURDUK

 Sanayicilerin vermiş olduğu büyük mücadele, aldıkları riskler ve bu topluma kazandırdıkları değerlerin kimsenin dikkatini çekmediğini söyleyen Işıkver, “İşte bu nedenle 14 Mayıs sonrasında TBMM çatısı altında bu şehrin önceliklerini oluşturan tam 23 madde altında bir halk sözleşmesi oluşturduk. Bu sözleşmemizin neredeyse tamamı ekonomik ve soysal kalkınma içeriklidir.” şeklinde konuştu.

  ELAZIĞ BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Semih Işıkver, hazırladıkları halk sözleşmesiyle Elazığ’ı bölge başta olmak üzere ülkede çekim merkezi haline getireceklerini belirterek, “TEKNOVA OSB, Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB, Yeni moderin sanayi siteleri, Sektörel Sanayi Siteleri, Serbest Bölge, Yerel Ürünler Satış Kooperatifi, Sulama Projeleri, Yüksek Hızlı Tren projesi başta olmak üzere neredeyse 23 hedefimizin tamamı sanayileşme, istihdam, ekonomi ve kalkınma odaklıdır. Çünkü bu şehrin insanlarının mutluluk düzeyini artırmanın, ilin kaynaklarının ekonomiye kazandırılmasının ve şehrimizin bölgemiz başta olmak üzere ülkemizde bir çekim merkezi haline getirilmesinin başka yolu yoktur.” ifadelerini kullandı.,

  YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇMAYA KARALIYIZ

 Işıkver, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 23 maddelik hedeflerinin önünde duvar olacak tüm statüko masalarını devirmeye, şehrin üreticisinin, meslek kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve yatırımcının önünü açmaya kararlı olduklarını ve bu kararlılıklarının önünde hiçbir gücün duramayacağını vurguladı.

 ŞEHRİMİZ, AVANTAJLARINI SİYASİ BASİRETSİZLİĞE KURBAN VEREMEZ

 Yapılan analizlerde Elazığ’ın güçlü yönlerinin ve fırsatlarının, zayıf yönleri ve tehditlerinden fazla olduğuna dikkat çeken Semih Işıkver; “Bu Aziz şehir varlık içinde yokluk çekemez. Yapılan SWOT analizlerinde güçlü yönleri ve fırsatları, zayıf yönleri ve tehditlerinden çok daha fazla olan şehrimiz tüm bu avantajlarını siyasi basiretsizliğe kurban veremez. Buna asla seyirci kalmayacağız. 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin miladı olacaktır. Buna şehrimizi oluşturan tüm katmanların hazır olduğunu görmekten çok büyük bir mutluluk duymaktayız. Halkımızın artık bıktığını ve yeni bir dönemi başlatma istek ve arzusu bizlere güç veriyor. İnşallah bu Aziz şehirde yaşayan her bir kardeşimizin destek ve duasıyla hedeflerimize adım adım yürüyeceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol