Öne Çıkanlar elazığyerelhaber SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk

Bu haber kez okundu.

KARTAKGÜL "ELAZIĞ'DA BÖYLE SANATÇI İSTEMİYORUZ"

Vefa Der Başkanı Zülfü Kartakgül Sanatçı İrem Derici’nin Elazığ’da düzenlenecek Salçalı Köfte Festivaline davet edilmesine tepki gösterdi.

BAŞKAN KARTAKGÜL: "İLİMİZDE İSTEMİYORUZ"

Evliyalar diyarı olan Elazığ'ın kadim bir şehir olduğunu ahlaki değerlerine sahip çıktığını ve İrem Derici'nin Elazığ'a uygun olmadığını söyleyerek "aziz şehrimizin en büyük özelliklerinden biri ahlaki değerlerine, örfüne, ananesine vermiş olduğu hassasiyettir. Özellikle ahlaki değerlerimize zarar verecek her olaya geçmişte olduğu gibi bugün de karşıyız. Şehrimizde STK'lar, esnaf odaları, zaman zaman programlar ve festivaller düzenler. bu programlara bizlerde iştirak eder memnuniyetimiz dile getiririz. Bizler oda başkanlarına ve STK başkanlarına hep tavsiyelerde bulunmuşuzdur. festivaller düzenleyebiliriz, şehrin tanıtımı açısından sizin bulunduğunuz makamları tanıtımları açısından faydalı olan programlar düzenleyebiliriz ama programlara davet edeceğimiz, çağıracağımız aziz şehir Elazığ'a iştirak edecek isimlere hassasiyetle dikkat edilmelidir. Elazığ'ın ahlaki değerleriyle uyuşmayan açıklamalarıyla, söylemleri ve paylaşımlarıyla bizim özellikle son dönemde çok yaygın olan LGBT çalışmalarına destek veren onlarla ilgili çalışmalar yapan, onların yanında pozitif tavır sergileyen İrem Derici adlı şarkıcıyı ilimizde istemiyoruz. Şayet gelmesi için anlaşma yapılmış ve para ödenmişse bu paradan vazgeçin o kişileri Elazığ'a getirmeyin. " ifadelerini kullandı.

"ELAZIĞ'IN KÜLTÜRÜNE AYKIRI"

Son olarak bir güzellik merkezi açılışı için 1 Ekim'de Elazığ'a gelecek olan açılışın ardından  bir otelde kadınlar matinesi düzenleyecek olan Selin Ciğerci'yi de Elazığ'da istemediklerine dair açıklamalarda bulundu. Vefa Der Kurucu Genel Başkanı Zülfü Kartakgül Selin Ciğerci ile ilgili yaptığı basın açıklamasında "bir güzellik merkezi açılışına gelecek olan önceden Bebek Okan olarak bahsedilen şimdi Selin Ciğerci olarak bilinen şahsı Elazığ'da istemiyoruz. Elazığ'da böyle şahısların varlığı Elazığ kültürüne aykırı. " dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol