Öne Çıkanlar elazığhaber toki kentsel dönüşüm can kaybı  elazığ İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! ACILAR DİNDİRİLECEK

Bu haber kez okundu.

Kayalı, Elazığspor’u Bekliyor!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Bir süre önce “yuvaya dönmek istiyorum” diyen Elazığlı 33 yaşındaki milli oyuncu Murat KayalıElazığspor’dan haber bekliyor…

2009-2013 ve 2014-2017 yılları arasında Elazığspor formasını giyen ve oynadığı futbol ile Bordo-Beyazlı Taraftarların gönlünde taht kuran Murat Kayalı, Bordo-Beyazlı Yönetimden haber bekliyor.

Bordo Beyazlı forma ile mücadele ettiği yıllarda taraftarın çok sevdiği futbolcular arasında bulunan ve bonservisi elinde olan tecrübeli orta saha futbolcusu Kayalı ile ilgili Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi’nden görüşmek için haber beklediği spor servisimize gelen bilgiler arasında.

Elazığspor’dan net bir cevap bekleyen 33 yaşındaki milli oyuncu Murat Kayalı’nın kendisine gelen transfer tekliflerini düşünmek için zaman istediği öğrenilirken, kafasının karışı olduğunu dile getiren Kayalı’nın tercihini Elazığspor’dan yana kullanmak istediği bildirildi.

KAYALI, ÜZGÜN VE SUSKUN

“Ben Elazığ Çocuğuyum, Elazığspor' gel dediğinde geldim, git dediğinde gittim, nasipte ne varsa o olur inşallah” diyen Murat Kayalı ile spor servisi olarak Elazığspor hakkında konuşmak istediğimizde, konuşmak istemediğini sadece üzgün olduğunu dile getirdi.

Elazığspor’da şampiyonluklar yaşamış A2 milli takıma kadar yükselip milli formayı giymiş olan Murat Kayalı geçen sezon Kahramanmaraşspor’da ilk devre oynamış, deprem dolayısıyla Nevşehir Belediyespor’a transfer olmuş ve takımı play-off’a kalma başarısı göstermişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol