Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

MECLİS ÜYESİ OSMAN DİLEK’TEN, SERT TEPKİ

İl Genel Meclisi Haziran ayı oturumlarının üçüncü birleşiminde meclis üyesi Osman Dilek Sivrice İlçesi’ndeki arıtma tesisinin atıl duruma gelmesi ve idari soruşturmanın gerekliliği ile ilgili raporun mecliste onaylanmasına rağmen yalanlanmasına tepki gösterdi.

İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı oturumları düzenlenen üçüncü birleşimle devam etti. Birleşimde Meclis Üyesi Osman Dilek gündem dışı söz alarak 2020 yılında Sivrice İlçesi Beşiktepe Köyü'ndeki arıtma tesisinin atıl duruma gelmesi ve idari soruşturmanın gerekliliği ile ilgili raporlarının mecliste onaylanmasına rağmen yalanlanmasına tepki gösterdi.

Meclis üyeleri Hasan Ertuğrul Kar ve Raif Aslan da Konuyla ilgili görüş bildirdi.

Meclis üyesi Suphi Özay ise Sivrice’de arıtma tesisi için çalışmalara başladığını yanlış bir algı oluşturulduğunu savundu. Daha sonra Suphi Özay’ın söz almasıyla Mecliste gerginlik oluştu.

Suat Uyanık’ın söz almasıyla mecliste bir anda gerginlik oluştu. Oluşan gerginlik Meclis Başkanı İbrahim Şerbet’in araya girmesiyle sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol